Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Germania, testul decisiv! Miza: sferturile EURO U21. Darius Olaru: "Ne gândim doar la victorie. Suntem foarte uniţi"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 28 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20084032/2/romania-ungaria-u21-budapesta-27-03-2021-cristi-stavri-14.jpg

Echipa naţională de tineret a României are şanse bune de calificare în sferturile de finală ale Campionatului European din Ungaria şi Slovenia. 'Tricolorii' U21 sunt la egalitate de puncte cu Germania, înaintea meciului direct, de marţi. Mijlocaşul Darius Olaru a declarat că unitatea grupului este atuul României.

Meciul Germania U21 - România U21 este programat marţi, 30 martie, de la ora 19:00, pe TVR 1.

Germania şi România au câte patru puncte în grupa A. În runda precedentă, Germania a remizat cu Ţările de Jos, scor 1-1, iar România a învins Ungaria, scor 2-1.

Germania şi România s-au întâlnit ultima oară în semifinalele Campionatului European din 2019, când nemţii s-au impus cu 4-2. A fost un meci dramatic, în care ultimele două goluri ale Germaniei au venit după minutul 90.

"Am primit gol contrar cursului jocului. Ungaria a reuşit să marcheze după o fază controversată şi după am încercat să marcăm cât mai rapid. Din fericire, golul victoriei a venit. Ne-am ambiţionat foarte mult arbitrul, aproape toate deciziile erau contra noastră. E foarte frustrant să vezi că arbitrul ia nişte decizii foarte ciudate.

Ne gândim doar la victorie cu Germania. O să fim concentraţi şi, dacă vom munci la fel ca în ultimele două meciuri, vom reuşi să ne calificăm. Suntem foarte uniţi, muncim unul pentru celălalt. Ne bucurăm că am ajuns în această situaţie, la un meci de calificare.

Este un meci cu miză foarte mare, trebuie să ne ridicăm la nivelul acestei partide. Îi respectăm pe adversarii noştri, dar când începe meciul nu ne mai gândim ce jucători întâlnim. Cred că ne vom califica. Avem puţin timp de refacere, dar cred că voi fi apt până la ora partidei", a spus Darius Olaru, pentru FRF TV.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20084032/1/grupa-tineret.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele