Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

VIDEO | Ianis Hagi, pasă de gol pentru Rangers! Internaţionalul român şi-a lăsat coechipierul cu poarta goală

Stranieri Publicat de Emanoil Ursache pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19564190/1/hagi.jpg

Update: Meciul s-a terminat 2-0 pentru Rangers. Formaţia lui Ianis Hagi, schimbat în minutul 84, îşi consolidează poziţia de lider cu 32 de puncte în 12 meciuri. Trupa antrenată de Steven Gerrard are doar două egaluri şi un golaveraj impresionant: 28-3. Pe locul doi se clasează rivala Celtic, cu 26 de puncte şi un meci mai puţin. 

Ianis Hagi continuă să se specializeze în oferirea paselor decisive pentru colegii săi, la Rangers. În minutul 9 al partidei disputate de echipa sa pe teren propriu, în campionat, contra lui Livingston, internaţionalul român l-a lăsat cu poarta goală pe Joe Aribo, care a avut de îndeplinit doar o simplă formalitate.

Experimentatul Jermain Defoe (38 de ani) a dus scorul la 2-0 pentru ”Gers”, în minutul 16 al partidei din etapa a 12-a a campionatului Scoţiei. De data aceasta, omul cu viziunea a fost James Tavernier.

Este a şasea pasă de gol pe care Ianis le-o oferă colegilor săi în Premiership, competiţie în care a bifat şi un gol. Mijlocaşul ofensiv, în vârstă de 22 de ani, şi-a mai trecut în cont alte două pase decisive, în acest sezon, în preliminariile Europa League.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele