Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

VIDEO | Încă un gest superb al fanilor din DDB! Copiii au primit echipamente din partea portarului Eşanu

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

Fanii din Programul DDB sunt cei care gestionează problemele clubului Dinamo, în absenţa acţionarului majoritar Pablo Cortacero. După ce au plătit restanţele financiare pentru baza de pregătire de la Săftica, fanii au pus în practică o altă iniţiativă lăudabilă. Alături de portarul Mihai Eşanu şi de Ionel Augustin, membrii DDB au împărţit echipamente copiilor care se pregătesc în cadrul clubului.

Astăzi, Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a anunţat că fanii au strâns 260.000 lei, adică aproximativ 55.000 de euro, bani care vor merge către ANAF pentru datoriile bazei de la Săftica.

Anterior, fanii ‘câinilor roşii’ au plătit licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor, precum şi salariile restante către fotbalişti şi staff.

“Când eram copil, erau alte rezultate, erau fotbalişti mult mai mari, cu realizări mai mari. Idolul meu a fost Bogdan Lobonţ. La meciuri stăteam în peluză, unde prindeam”, a spus Mihai Eşanu.

Dinamo începe play-out-ul Ligii 1 de pe loc de baraj, 14, cu 14 puncte. Vineri, ‘roş-albii’ joacă la Giurgiu, cu Astra, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele