Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

VIDEO | LA Lakers a trecut de New Orleans Pelicans şi s-a calificat în playoffs

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21561201/1/profimedia-0865536064.jpg

LA Lakers a trecut de New Orleans Pelicans, scor 110-106, în NBA play-in. În urma acestui succes, formaţia din California s-a calificat în playoffs.

New Orleans a început tare meciul şi a avut un avans de 10 puncte în startul sfertului al doilea (36-26), dar Lakers a replicat cu un run de 32-8, ducând scorul la 44-58.

Diferenţa de peste 10 puncte s-a menţinut până în finalul sfertului al treilea, atunci când Pelicans a început să se apropie. Mai mult decât atât, New Orleans a şi egalat scorul, în sfertul al patrulea, dar Lakers a reuşit, într-un final, să se impună.

LeBron James a înscris 23 de puncte, la care a adăugat 9 recuperări şi 9 pase decisive. De la Lakers s-au mai remarcat Russell, cu 21 de puncte şi 6 pase decisive, iar Anthony Davis a înscris 20 de puncte şi a recuperat mingea de 15 ori.

De la Pelicans, Zion Williamson a marcat nu mai puţin de 40 de puncte, la care a adăugat şi 11 recuperări, dar nu a prins finalul de meci pe teren, fiind nevoit să meargă la vestiare din cauza unei accidentări. Zion a fost singurul jucător de la Pelicans care a înscris mai mult de 12 punce, Ingram şi CJ MCCollum având o prestaţie foarte proastă.

În urma acestui succces, Lakers s-a calificat în playoffs, unde o va întâlni pe campioana Denver Nuggets, într-o reeditare a finalei Conferinţei de Vest din sezonul trecut.

 

Pelicans se va lupta pentru ultimul loc în playoffs cu Sacramento Kings, care a eliminat-o pe Golden State Warriors, scor 118-94. Câştigătoare dintre New Orleans şi Sacramento se va duela cu Oklahoma City Thunder în prima rundă din playoffs.

 

În noapte de miercuri spre joi vor avea loc meciurile de play-in din Conferinţa de Est. Philadelphia o va întâlni pe Miami Heat, într-un duel pentru locul al şaptelea, iar pierzătoare se va duela, pentru poziţia a opta, cu învingătoarea dintre Chicago Bulls şi Atlanta Hawks.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele