Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Lewis Hamilton, pole în Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna. Cursa este duminică, în direct pe Look Sport

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2021
mail-share icon Email

Lewis Hamilton va pleca primul duminică pe circuitul de la Imola, care găzduieşte Marele Premiu al Regiunii Emilia Romagna, a doua etapă a sezonului de Formula 1. Este a 99-a plecare din prima poziţie pentru septuplul campion britanic.

A fost o sesiune neaşteptat de echilibrată, care a fost stopată câteva minute în prima parte, din cauza unui accident suferit de Yuki Tsunoda. Japonezul celor de la Alpha-Tauri a pierdut controlul monopostului în sectorul al treilea şi a lovit partea din spate.

Hamilton şi-a arătat clasa pe final, dar de menţionat este faptul că 8 piloţi au fost într-o singură secundă, lucru extrem de rar în ultimele sezoane. Pe locul al doilea s-a clasat oarecum surprinzător Sergio Perez, mexicanul şi-a devansat coechipierul de la Red Bull, pe mult mai bine cotatul Max Verstappen.

Deşi aparent Mercedes pare că a recuperat handicapul de pe liniile drepte sesizat la Sakhir, Valterri Bottas a terminat doar pe locul 8.

 

Cursa va fi duminică, de la ora 16:00, în direct pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele