Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | MECI NEBUN ÎN PORTUGALIA. AU LUAT TREI GOLURI ŞI TREI ROŞII

Video Publicat pe 7 mai 2019
mail-share icon Email

A 32-a rundă din campionatul Portugaliei s-a încheiat cu un meci de domeniul SF. Vitoria Setubal a pierdut cu 3-0 în faţa celor de la Boavista, dar a avut şi trei eliminaţi. Primul care a văzut cartonaşul roşu a fost Jose Semedo, pentru un fault. Oaspeţii s-au răzbunat în minutul 69, cu un gol spectaculos marcat de Yusufa.

Problemle celor de la Setubal nu s-au oprit aici, iar următorul eliminat a fost Zechinha. Supărat că echipa e condusă, dar şi pentru sancţiunile primite de colegii săi, Cadiz a răbufnit. Arbitrul nu i-a rămas dator şi l-a trimis la vestiare. Dacă ar fi luat încă două roşii, Setubal ar fi pierdut jocul la masa verde. Nu s-a întâmplat acest lucru, însă oaspeţii au mai dat două goluri.

În minutul 89, Perdigao a majorat avantajul. Gustavo a închis tabela după ce a trecut uşor de portarul advers. Boavista este pe 11 în Primeira Liga, cu 38 de puncte. Setubal ocupă locul 14, cu 33 de puncte, dar încă nu a scăpat de emoţiile retrogradării.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele