Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

VIDEO | Mesajul clar al lui Dario Bonetti pentru Steliano Filip, care vrea să plece de la Dinamo. "Spune lucruri pe care n-ar trebui să le spună"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20329340/1/steliano.jpg

Steliano Filip este nemulţumit de situaţia financiară de la Dinamo şi de faptul că oamenii din conducerea clubului nu şi-au respectat promisiunile. Fundaşul stânga vrea să plece dacă nu-şi va primi restanţele salariale. Antrenorul de la Dinamo, Dario Bonetti, i-a transmis public lui Filip să rămână concentrat la antrenamente şi meciuri.

Steliano Filip (27 de ani) a revenit la Dinamo în ianuarie 2021. În acest debut de sezon, fundaşul a fost titular în ambele partide ale ‘roş-albilor’, reuşind o pasă decisivă în victoria cu FC Voluntari (3-2).

“Nu pot continua aşa. Am avut o înţelegere şi deocamdată nimic. Se pare că nu prea sunt cu mine cei de sus”, a spus Steliano Filip, după meciul cu FC U Craiova.

"Filip este un tip foarte inteligent şi uneori foarte emotiv. E sensibil în anumite momente şi uneori spune nişte lucruri pe care n-ar trebui să le spună. Ştim cu toţii situaţia în care se află clubul, dar concentrarea jucătorilor trebuie să fie doar pentru joc şi pentru viitorul lor. Clubul trebuie să reprezinte o forţă aparte, noi avem altă responsabilitate, să răspundem pe teren. Dinamo este un brand important pentru Europa, nu doar pentru România, poate fi atractiv pentru oricine. E un mare club care va continua istoria. Sunt sigur că ne vom întoarce la nivel înalt", a spus Dario Bonetti, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele