Ultima oră
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”

VIDEO | Mesajul clar al lui Dario Bonetti pentru Steliano Filip, care vrea să plece de la Dinamo. "Spune lucruri pe care n-ar trebui să le spună"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20329340/1/steliano.jpg

Steliano Filip este nemulţumit de situaţia financiară de la Dinamo şi de faptul că oamenii din conducerea clubului nu şi-au respectat promisiunile. Fundaşul stânga vrea să plece dacă nu-şi va primi restanţele salariale. Antrenorul de la Dinamo, Dario Bonetti, i-a transmis public lui Filip să rămână concentrat la antrenamente şi meciuri.

Steliano Filip (27 de ani) a revenit la Dinamo în ianuarie 2021. În acest debut de sezon, fundaşul a fost titular în ambele partide ale ‘roş-albilor’, reuşind o pasă decisivă în victoria cu FC Voluntari (3-2).

“Nu pot continua aşa. Am avut o înţelegere şi deocamdată nimic. Se pare că nu prea sunt cu mine cei de sus”, a spus Steliano Filip, după meciul cu FC U Craiova.

"Filip este un tip foarte inteligent şi uneori foarte emotiv. E sensibil în anumite momente şi uneori spune nişte lucruri pe care n-ar trebui să le spună. Ştim cu toţii situaţia în care se află clubul, dar concentrarea jucătorilor trebuie să fie doar pentru joc şi pentru viitorul lor. Clubul trebuie să reprezinte o forţă aparte, noi avem altă responsabilitate, să răspundem pe teren. Dinamo este un brand important pentru Europa, nu doar pentru România, poate fi atractiv pentru oricine. E un mare club care va continua istoria. Sunt sigur că ne vom întoarce la nivel înalt", a spus Dario Bonetti, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele