Ultima oră
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular

VIDEO | Mirel Rădoi, optimist înaintea meciului cu Islanda: ”În momentul de faţă nu accept înfrângerea!”

Echipa nationala Publicat pe 1 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20380621/1/mirel-radoi-romania-islanda.png

Mirel Rădoi s-a arătat optimist înaintea duelului dintre Islanda şi România, decisiv pentru calificarea tricolorilor la Campionatul Mondial din 2022. Chiar dacă a recunoscut unele probleme cu care s-au confruntat fotbaliştii echipei naţionale în trecut, cum ar fi pregătirea fizică, selecţionerul României a declarat că el şi elevii săi nu iau în calcul un alt rezultat în afară de victorie.

Totodată, Rădoi a negat posibilitatea ca selecţia fotbaliştilor la echipa naţională să se realizeze pe alte criterii decât cele meritorii, amintind că are o situaţie financiară stabilă, ceea ce îl ajută să îşi poată menţine integritatea atunci când alcătuieşte lotul primei reprezentative.

”Mi-am dorit Islanda. Cred că voi reuşi până la ora jocului să îi motivez. Şi pentru mine şi pentru ei ar însemna o revanşă. O victorie de moral pentru că avem o echipă tânără. Faptul că avem fotbalişti tineri înseamnă că au calitate. Sunt sigur că jucătorii care vor intra mâine seară vor arăta mai bine decât anul trecut. Va trebui să menţinem acelaşi ritm din punct de vedere fizic, iar pentru noi a părut o problemă pentru că nu am putut duce acelaşi ritm, aceeaşi intensitate. Normal că odată ce obosim ne pierdem din tehnică şi calitate. În momentul de faţă nu accept înfrângere şi cred că şi băieţii gândesc la fel.

Important este cum abordăm meciul, cum ajungem să îl controlăm şi în consecinţă trebuie să avem rezultate. Voi mă înţelegeţi cum am fost ca antrenor, ca jucător. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am o situaţie financiară stabilă şi nici nu mă gândesc ce ar putea să mă facă să aleg altceva decât în funcţie de valoarea jucătorilor. Mă interesează partida de mâine seară. Nu neapărat pentru că este prima. Avem de luat o revanşă şi poate să ne ajute din punct de vedere moral. Avem un lot tânăr, din momentul în care controlăm ostilităţile partidei e clar că jucătorii pot să abordeze meciul altfel din punct de vedere mental.”, a declarat Mirel Rădoi, selecţionerul României, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Islanda.

Rădoi a vorbit şi despre posibilitatea de a-şi da demisia în eventualitatea unui eşec: ”Nu putem vorbi despre acest lucru înainte de o partidă, unde e optimismul nostru. Avem timp după meci să vorbim despre cât de greu a fost după ce am câştigat o partidă”.

Islanda şi România se duelează joi, de la ora 21:45, în etapa a patra din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, din Qatar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri