Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Mutu cere sancţionarea jucătorilor maghiari, pentru rasism! "Aceste lucruri se duc dincolo de fotbal. E vorba despre respect"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20085652/1/romania-olanda-euro-2021-bozsik-arena-24-03-2021-cristi-stavri-4.jpg

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, a confirmat comportamentul rasist al unor jucători din echipa Ungariei la adresa ‘tricolorilor’ în meciul direct de la Campionatul European U21, încheiat cu victoria la limită a României, scor 2-1. Mutu a cerut sancţiuni în acest caz, din partea UEFA.

Mutu nu i-a auzit în timpul partidei pe jucătorii Ungariei numindu-i pe români "ţigani", dar a precizat că incidentul i-a fost comunicat de către jucători la finalul meciului.

La finalul partidei Ungaria - România, scor 1-2, la Budapesta, căpitanul ‘tricolorilor’, Marius Marin, a scris pe un site de socializare că adversarii i-au numit "ţigani".

"Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai România", a scris Marius Marin.

Federaţia Română de Fotbal a informat UEFA despre acest incident.

"Sincer, nu am auzit ce s-a întâmplat pe teren. Nu ar fi fost prea inteligent ca ei să strige în gura mare şi chiar în engleză anumite fraze rasiste pentru că probabil ar fi fost eliminaţi imediat de arbitru. Dar mi-au povestit după aceea băieţii ce s-a întâmplat. E un lucru foarte urât. Aceste lucruri se duc dincolo de fotbal. E vorba despre respect. Lucrurile de genul ăsta nu sunt binevenite şi nu îşi au locul în sport. Sper ca UEFA să ia decizia corectă pentru binele tuturor, nu numai al nostru", a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele