Ultima oră
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian
 VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!" VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!"

VIDEO | Mutu cere sancţionarea jucătorilor maghiari, pentru rasism! "Aceste lucruri se duc dincolo de fotbal. E vorba despre respect"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20085652/1/romania-olanda-euro-2021-bozsik-arena-24-03-2021-cristi-stavri-4.jpg

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, a confirmat comportamentul rasist al unor jucători din echipa Ungariei la adresa ‘tricolorilor’ în meciul direct de la Campionatul European U21, încheiat cu victoria la limită a României, scor 2-1. Mutu a cerut sancţiuni în acest caz, din partea UEFA.

Mutu nu i-a auzit în timpul partidei pe jucătorii Ungariei numindu-i pe români "ţigani", dar a precizat că incidentul i-a fost comunicat de către jucători la finalul meciului.

La finalul partidei Ungaria - România, scor 1-2, la Budapesta, căpitanul ‘tricolorilor’, Marius Marin, a scris pe un site de socializare că adversarii i-au numit "ţigani".

"Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai România", a scris Marius Marin.

Federaţia Română de Fotbal a informat UEFA despre acest incident.

"Sincer, nu am auzit ce s-a întâmplat pe teren. Nu ar fi fost prea inteligent ca ei să strige în gura mare şi chiar în engleză anumite fraze rasiste pentru că probabil ar fi fost eliminaţi imediat de arbitru. Dar mi-au povestit după aceea băieţii ce s-a întâmplat. E un lucru foarte urât. Aceste lucruri se duc dincolo de fotbal. E vorba despre respect. Lucrurile de genul ăsta nu sunt binevenite şi nu îşi au locul în sport. Sper ca UEFA să ia decizia corectă pentru binele tuturor, nu numai al nostru", a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele