Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Nicolae Dică iese la atac şi acuză arbitrajul de la meciul cu Universitatea Craiova. ”Am vorbit cu jucătorul, mi-a zis că l-a lovit ”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21505456/2/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-26-02-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. Golul victoriei a fost înscris de Maldonado, intrat pe teren de două minute.

Nicolae Dică, antrenorul ilfovenilor, a fost foarte dezamăgit de maniera de arbitraj. Acesta consideră că faultul lui Banciu asupra lui Carnat trebuia să fie de roşu.

De asemenea, Dică a considerat că penalty-ul acordat în prelungiri echipei sale nu trebuie acordat la VAR.

”Am văzut pe VAR, era televizorul lângă mine. Am vorbit cu jucătorul, mi-a zis că l-a lovit cu antebraţul. Se vede că-l loveşte, dar aşa a decis domnul arbitru. Nu am înţeles nişte decizii luate în seara asta. N-a dat faulturi, la Craiova a dat.

Aseară, la Steaua (n.r. FCSB), s-a dat cartonaş roşu la aceeaşi fază. Acum, s-a dat galben”,
a răbufnit Dică.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele