Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Numirea lui Edi Iordănescu, doar o chestiune de timp. Fiul ”Generalului” va fi noul selecţioner al României: ”Nu cred că se mai poate întâmpla ceva”

Echipa nationala Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

Numirea lui Edi Iordănescu la cârma naţionalei României e doar o chestiune de timp. Fiul ”Generalului” va fi pus drept înlocuitor al lui Mirel Rădoi, iar lucrurile sunt deja rezolvate, aspect recunoscut şi de Federaţia Română de Fotbal, dar şi de Iordănescu junior.

O reacţie promptă a avut-o şi consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, care a declarat că numiea lui Edi Iordănescu nu mai poate să cadă, mai ales la cum au decurs discuţiile până acum, părţile fiind de acord cu foarte multe dintre cerinţele fiecăreia.

Sincer nu cred că se mai poate întâmpla ceva. Am ascultat declaraţile celor doi. Cred că nu se mai poate schimba, întâmpla nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Boloni. Eu cred că marţi, după comitet va fi o conferinţă de presă, este posibil să fie chiar şi o conferinţă comună preşedinte – selecţioner”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Sâmbătă a fost ziua decisivă pentru numirea noului selecţioner al României. În jurul orei 17:00, Edward Iordănescu (43 de ani) a ajuns la sediul FRF, acolo unde şi-au făcut apariţia şi Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. La finalul întâlnirii, antrenorul a dezvăluit că discuţiile sunt aproape de final, dar că încă nu a semnat contractul, urmând să fie validat marţi, în cadrul unui Comitet Executiv al FRF.

Cum Ladislau Boloni nu a putut fi convins de oferta venită dinspre FRF, negocierile dintre el şi cuplul Burleanu-Stoichiţă intrând in impas din cauza clauzei conform căreia şefii de la Casa Fotbalului ar fi putut să-l demită în cazul în care nu obţinea cel puţin locul al doilea în grupa din Liga Naţiunilor, a venit rândul lui Edward Iordănescu să se aşeze la masa discuţiilor. Unele care au evoluat rapid!

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri