Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Ouzounidis, nemulţumit de jocul Craiovei în repriza a doua! "Am avut emoţii pe final. Suntem un club mare, trebuie să menţinem posesia mingii"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19994633/2/rps7367.jpg

Universitatea Craiova a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 24-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. ‘Alb-albaştrii’ s-au apropiat la un punct de primele clasate, FCSB şi CFR Cluj. Antrenorul Craiovei, Marinos Ouzounidis, s-a declarat deranjat de jocul echipei sale în repriza a doua.

Alex Cicâldău a fost înger şi demon pentru Craiova. Mijlocaşul a ratat o ocazie imensă în minutul 15, când a şutat în bară din câţiva metri.

Cicâldău şi-a luat revanşa în minutul 33, când a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului.

În minutul 90, Hermannstadt putea să egaleze, dar portarul Pigliacelli a avut două intervenţii excelente în urma unui corner.

Universitatea Craiova are cinci meciuri consecutive fără gol primit şi a prelungit seria de partide fără înfrângere la 11 (10 în Liga 1 şi unul în Cupa României).

"Cea mai importantă era victoria. Am jucat bine în prima repriză, am văzut lucruri pregătite la antrenamente. Am menţinut posesia, am jucat repede, am avut şanse de a înscrie. Pentru mine, asta e cel mai important. În repriza a doua, am încercat să ‘ucidem’ jocul, dar adversarii au început să creadă mai mult. Asta nu m-a mulţumit, pentru că trebuie să jucăm mai mult de 45 de minute. Am avut emoţii pe final, dar înainte de asta puteam să mai înscriem.

E OK, nu putem schimba totul de la o zi la alta. Trebuia să menţinem evoluţia din prima repriză măcar 60-70 de minute. Da, le-am cerut jucătorilor să joace rapid. Asta e filozofia mea. Suntem un club mare, trebuie să menţinem posesia mingii şi să-i forţăm pe adversari să alerge în spatele mingii. Asta e cel mai important pentru mine.

V-am spus că vreau să schimb lucruri. Dar nu se poate atât de rapid, peste noapte. Următorul meci e cel mai important, ne concentrăm pe campionat şi vom vedea ce vom face apoi în Cupă", a spus Marinos Ouzounidis, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19994633/1/clasament-craiova.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri