Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Pandurii Târgu-Jiu - Petrolul Ploieşti 0-4. ”Lupii galbeni” au făcut recital pe terenul ultimei clasate

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20022816/2/pet-pan.jpg

În al doilea meci al zilei din Liga 2, în direct pe Look Sport+, Petrolul Ploieşti a făcut recital pe terenul celor de la Pandurii Târgu-Jiu, scor 4-0.

Elevii lui Viorel Moldovan au tranşat soarta confruntării încă din prima repriză, pe fondul unui joc foarte modest al gorjenilor, care au arătat de ce ocupă ultimul loc în clasament. Scorul a fost deschis în minutul 5, de către Pol Roige, căpitanul celor de la Petrolul a finalizat cu capul, o lovitură liberă bătută de Moise.

La scurt timp, Moise s-a transformat din pasator în marcator, fiind ajutat de colegul Valetin Buhăescu, care a lăsat mingea să se scurgă în poartă fără să o atingă. Scorul a luat proporţii, graţie unui penalty dictat destul de uşor, transformat de Armando Vajushi.

Valentin Buhăescu şi-a trecut numele de asemenea pe lista marcatorilor. Principala ”gură de foc” a prahovenilor a marcat cu un şut din întoarcere, din interiorul careului, portarul Marius Aldescu fiind incapabil să respingă.

 

În urma acestei victorii clase, Petrolul ocupă locul 3, cu 27 de puncte, în timp ce Pandurii sunt pe 20, cu doar 7 puncte marcate.

Echipele de start:

Pandurii Târgu Jiu: Aldescu – Dieu, Moisie, C-tin. Grecu (cpt.), D. Filip (Răchişan 46′) – Sylla, Habet (Nic. Cotolan 46′) – Bunga, F. Acosta, Velcotă – Dodoi (St. Goma 58′)

Petrolul Ploieşti: Kitanov – Alb. Olaru, V. Lică (Ant. Manolache 77′), Meijers, Ţicu – Nir Lax (Vl. Mitrea 46′) – Mih. Constantinescu (M. Bratu 74′), R. Moise, Pol Roige (cpt.)(Sil. Pană 46′), Vajushi – Buhăescu (Val. Balint 46′)
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele