VIDEO | PAPURĂ NU DEPUNE ARMELE NICI DUPĂ EȘECUL CU AEK. „NU VĂD CE NE-AR ÎMPIEDICA SĂ MARCĂM ACOLO” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO | PAPURĂ NU DEPUNE ARMELE NICI DUPĂ EȘECUL CU AEK. „NU VĂD CE NE-AR ÎMPIEDICA SĂ MARCĂM ACOLO”

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu, 0-2, meciul cu AEK Atena, din turul 3 al prelimiariilor Europa League, însă antrenorul Corneliu Papură crede că echipa sa poate da lovitura în Grecia. Tehnicianul oltenilor a dat vina pe ratări în partida de azi și și-a exprimat speranța că Universitatea va înscrie la Atena. Lipsa zecilor de mii de suporteri ar fi fost o altă cauză a eșecului de azi, mai spune Papură.

„Regretul acestei partide este că nu am marcat. Noi am adus mingea de multe ori în fața porții, dar nu am găsit soluția ideală pentru a trimite în poartă. Mergem să jucăm și la retur. Regretul meu e că nu am reușit să marcăm, dar nu văd ce ne-ar împiedica să marcăm acolo. Apoi vom vedea. La primul gol ne-au prins pe o contră. Când au avut o situație au profitat din plin, așa se întâmplă cu jucătorii experimentați.

Dacă aveam publicul în seara asta ar fi fost fantastic. Am un sentiment de frustrare că nu am fost alături de publicul nostru, cred că ne ajuta și nu cred că pierdeam cu ei”, a declarat Corneliu Papură pentru Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine