Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Poli Iaşi – ‘U’ Cluj 2-0. Francisc Cristea a reuşit o 'dublă'! Prima victorie pentru moldoveni în Liga 2, primul eşec pentru ardeleni

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 21 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20367207/11/iasi-cluj.jpg

Poli Iaşi a câştigat meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 2-0, în direct pe Look Sport+, în etapa a patra din Liga 2. Este prima victorie din acest sezon pentru moldoveni, în timp ce ardelenii au suferit primul eşec.

În prima repriză, de la gazde s-au accidentat doi jucători, Stoenac şi Deretti, ambii ajungând la spital.

Partidele Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Petrolul Ploieşti şi Unirea Slobozia - Steaua se vor disputa duminică.


Poli Iaşi - U Cluj 2-0 (Francisc Cristea 15' - penalty, 63'), pe Look Sport+

  • Poli Iaşi: Popescu - Onea, Cană, Plămadă, Serediuc - Mihalache, Deretti (Chatziterzoglou 27’) - Cristea, Stoenac (Stan 7'), Pelivan (Iuraşcu 80') – Camara (Istrate 81'). Antrenor: Costel Enache.
  • U Cluj: Micle - Gîţ, Gugu, Ispas, Mitrea - Balgiu (Rus 46'), Dican (Ribeiro 46') - Haită, Blejdea (Pîrvulescu 77'), Hofman (Ciobanu 46') – Voinea (Boiciuc 62'). Antrenor: Erik Lincar.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20367207/12/clasament-iasi.jpg

Min. 90+3: S-a încheiat meciul!

Min. 77: Schimbare la U Cluj! A ieşit Blejdea, a intrat Nicolae Pîrvulescu.

Min. 70: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi! Alexandru Stan a driblat un adversar în careu, dar a şutat slab din poziţie ideală, iar mingea a fost respinsă în corner.

Min. 69: Gol anulat pentru 'U' Cluj! Boiciuc a trimis mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată corect pentru ofsaid.

Min. 63: GOL pentru Poli Iaşi! 2-0! A înscris Francisc Cristea, din centrarea perfectă a lui Camara.

Min. 55: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! Camara a scăpat singur cu portar şi l-a lobat, dar Ciprian Rus a respins mingea din apropierea liniei porţii.

Min. 46: A început repriza a doua! Trei schimbări la ‘U’ Cluj! Au ieşit Balgiu, Hofman şi Dican, au intrat Rus, Ciobanu şi Ribeiro.

Min. 45+8: S-a încheiat prima repriză! 1-0 pentru gazde!

Min. 45+4: Ocazie pentru ‘U’ Cluj! Haită a şutat de la marginea careului, portarul Popescu a respins mingea cu piciorul, apoi Blejdea a trimis o lovitură de cap peste poartă.

*Sunt nu mai puţin de trei ambulanţe pe marginea terenului la Iaşi!

Min. 20: Deretti a suferit o comoţie după un duel la mijlocul terenului cu Mitrea! Ambulanţa a intrat din nou pe teren! Brazilianul de la Poli Iaşi a fost înlocuit cu grecul Chatziterzoglou.

Min. 19: Ocazie pentru Poli Iaşi! Serediuc a şutat puţin pe lângă poartă, din afara careului.

Min. 15: GOL pentru Poli Iaşi! Francisc Cristea a transformat lovitura de la 11 metri.

Min. 14: Penalty pentru Poli Iaşi, după faultul lui Gîţ asupra lui Pelivan.

Min. 4: Accidentare serioasă a lui Stoenac! Mijlocaşul gazdelor a fost luat cu ambulanţa, având probleme mari la glezna stângă. În locul lui a intrat Alexandru Stan.


Poli Iaşi vine după eşecul cu Hermannnstadt, scor 1-2. ‘U’ Cluj a câştigat meciul cu Unirea Constanţa, scor 1-0.

Echipele probabile:

Poli Iaşi: Axinte – Onea, Cană, Plămadă (cpt.), Serediuc – Stan, Puşcaş, Deretti, Corobuţă – Camara, Cristea. Antrenor: Costel Enache.

'U' Cluj: Micle – Gîţ, Gugu (cpt.), Ispas, Mitrea – Dican, Balgiu – Blejdea, Haită, Hofman – Voinea. Antrenor: Erik Lincar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele