Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Rangers câştigă Old Firm Derby şi se distanţează în fruntea clasamentului! Golaveraj ireal pentru oamenii lui Gerrard după 22 de meciuri

Stranieri Publicat pe 2 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19834616/4/lsp2.jpg

Victorie uriaşă obţinută de Glasgow Rangers în derby-ul cu Celtic, scor 1-0, graţie căreia se distanţează la 19 puncte de marea rivală, în fruntea clasamentului din Scoţia.

Rangers s-a impus în Old Firm Derby, în direct pe Look Sport+, graţie autogolului lui McGregor, din minutul 70, venit în urma unui corner.

Ianis Hagi a fost trimis pe teren la pauză, în locul lui Roofe şi a avut o prestaţie bună, ratând şi o mare ocazie în minutul 50, când a prins un şut bun din afara careului, dar a ratat de puţin cadrul porţii.

Celtic a jucat în inferioritate numerică din minutul 63, când fundaşul Bitton a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător.

Rangers ajunge astfel la 62 de puncte după 22 de etape din campionat şi are un golaveraj incredibil 57-5.

Echipele de start:

  • Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic - Aribo, Davis, Kamara - Roofe, Morelos, Kent
  • Celtic: Barkas - Frimpong, Ajer, Bitton, Laxalt - Soro - Christie, Turnbull, McGregor - Griffiths, Edouard

Iată cum arată clasamentul din Scoţia în acest moment. De remarcat şi golaverajul lui Rangers după 22 de meciuri: 57-5!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19834616/9/rangers1.jpg

Min. 70 GOOOL Rangers! Gazdele deschid scorul în urma unui corner, după ce căpitanul lui Celtic, McGregor, trimite mingea în propria poartă!

Min. 63 Bitton este eliminat direct pentru un fault în postură de ultim apărător!

Min. 50 Ianis Hagi trage puternic de la marginea careului, cu stângul, dar mingea se duce puţin pe lângă poartă

UPDATE | Min. 46 Ianis Hagi intră la pauză pentru Rangers, în locul lui Roofe

UPDATE Rangers - Celtic e 0-0 la pauză. Oaspeţii au avut iniţiativa în prima repriză având marile ocazii, inclusiv o bară prin Griffiths.

UPDATE 13:20 Ianis Hagi este rezervă în marele derby al Scoţiei!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19834616/3/echipe-rangers-celtic.jpg


Campionatul Scoţiei se reia cu un meci de totul sau nimic, încă din data de 2 ianuarie. Celebrul Old Firm le opune, ca de fiecare dată în ultimii 130 de ani, pe Rangers şi Celtic, cele două mari forţe ale Scoţiei. Este o luptă între două lumi din aceeaşi ţară, o confruntare cu tente religioase între catolicii de la Celtic şi protestanţii de la Rangers.

Ianis Hagi are şanse să joace din primul minut pe „Ibrox Park”. Rangers are un ascendent moral asupra „duşmanului de moarte”. A câştigat în tur, chiar în deplasare, 2-0, iar acum e gata să reedinteze marele succes din toamnă.

Numai că Celtic vine cu gânduri mari pe stadionul lui Rangers. Aflată pe locul secund, cu 40 de puncte, fosta adversară a CFR-ului sezonul trecut e obligată să câştige acest meci. „Alb-verzii se află pe locul secund şi au 40 de puncte, cu 16 mai puţin decât rivalii de o eternitate. Doar că, Celtic are şi trei meciuri mai puţin jucate în Premiership. Dacă va câştiga sâmbătă pe Ibrox, iar apoi va câştiga şi cele trei restanţe, Celtic o va egala la puncte pe Rangers.

  • Confruntarea dintre Rangers şi Celtic este programată sâmbătă, de la ora 14.30, şi va fi transmisă în direct de Look Sport+ .
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele