Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20050616/2/rps8433.jpg

FC Viitorul şi Academica Clinceni au remizat, scor 1-1, la Ovidiu, în etapa a 26-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Constănţenii au egalat în minutul 90+1. Antrenorul Viitorului, Mircea Rednic, s-a declarat încrezător în privinţa şanselor la calificarea în play-off.

Andronic a deschis scorul pentru Clinceni în minutul 41. Tsoumou a egalat în minutul 90+1 pentru Viitorul.

În minutul 50, Viitorul trebuia să primească un penalty, după un duel în careu între Jo Santos şi Pârvulescu. Pe reluare se poate observa că fundaşul de la Clinceni a căzut peste atacantul Viitorului.

În minutul 82, Academica Clinceni a avut un penalty. Portarul Cojocaru a ieşit greşit pentru a respinge o minge şi l-a lovit pe Chunchukov.

Viitorul este la opt puncte de ultima poziţie care asigură calificarea în play-off! Mai sunt cinci meciuri pentru constănţeni.

"Nu s-a pierdut totul, e un punct. Sigur, ne-am fi dorit să câştigăm. Este un punct meritat, la cum am jucat, mai ales în repriza a doua. Ştim că se apără aglomerat şi aşteaptă greşeala adversarului. Jucătorii mei trebuie să fie mai responsabili, sunt nişte principii de joc pe care trebuie să le respecţi. Lucruri care se învaţă la academie, cum să te poziţionezi între adversar şi poartă. Sunt greşeli meci de meci, faze de evitat!

Mi-ar fi dorit să încep cu Tsoumou, dar am discutat cu el şi nu poate să joace mai mult de o repriză. Cu cât avansăm, mai mult ca sigur va fi mai bine. Se vede că are calitate, e un atacant de care echipa avea nevoie.

E greu de spus dacă a fost penalty la Chunchukov. Şi noi am avut o situaţie cu Jo, în careu. Nu vreau să vorbesc de arbitraj.

Contractul meu e clar, pe un an şi jumătate. Sigur că există clauze. Nu uitaţi că, cu Mircea Rednic pe bancă, Viitorul n-a pierdut. S-au pierdut trei meciuri când Rednic nu era. Sigur că se putea mai mult, dar e un lucru bun când echipa nu pierde. Fostul antrenor îl avea pe Iancu, Ghiţă, Kevin (Luckassen), Chiţu, Casap. Sunt mulţi jucători care au plecat. Normal că ne dorim mai mult, suntem în cărţi pentru play-off. Mai avem cinci meciuri, se joacă", a spus Mircea Rednic.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20050616/1/clasament-viitorul.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele