Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Se amână Craiova - Rapid? Ambele echipe doresc asta. ”Nu vrem să beneficiăm de o problemă a lor sau de infectări cu Covid”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20556824/1/rap-cra.jpg

Numărul cazurilor de COVID-19 de la Universitatea Craiova, din rândul lotului de jucători, a crescut, astfel că partida din prima etapă din 2022, cu Rapid, de săptămâna următoare va fi, mai mult ca sigur, amânată. În acest moment, oltenii au nu mai puţin de 13 jucători infectaţi cu noul coronavirus.

Acestora li se adaugă şi alţi indisponibili, accidentaţi, iar patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a recunoscut că, în total, este vorba de 20 de absenţi.

Oltenii au găsit înţelegere din partea viitorilor adversari, care au anunţat că sunt de acord să amâne partida.

”E o perioadă foarte grea. Noi vrem să jucăm cu Craiova, nu vrem să beneficiăm de o problemă a lor sau de infectări cu Covid. Am fost de acord noi ca şi club, iar dacă liga şi cei care organizează vor fi de acord, atunci să amânăm meciul cu două zile”, a explicat Victor Angelescu, patronul giuleştenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele