Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Se respectă tradiţia! Chindia rămâne în prima ligă, după un retur cu mici emoţii contra celor de la Mioveni

Superliga Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19448824/1/rps7352.jpg

CS Mioveni şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 1-1, în returul barajului de menţinere/retrogradare în Casa Liga 1. Partida tur s-a terminat cu 2-0 pentru dâmboviţeni, care astfel rămân în primul eşalon.

Startul de meci a reaprins confruntarea, prin golul lui Herghelegiu, care a fost introdus în primele minute pe teren. Trupa lui Claudiu Niculescu a avut şansa de a majora scorul, Cornerul executat de Anghelina a generat panică, iar Raţă a fost aproape de autogol. Tot după un corner, Beţa a fost aproape de gol. Şi cum ocaziile se răzbună, Chindia a restabilit egalitatea, prin Ivancic, care a marcat şi în meciul tur, servit perfect de Yameogo, cel mai bun jucător al acestei duble.

Actul secund a fost mai calm, Chindia a controlat jocul şi a reuşit să îşi neutralizeze adversara, care trebuie să se mulţumescă cu ideea ca va evolua în Liga 2 şi din toamnă.

 

 

----------------------------------------

Meciul CS Mioveni şi Chindia Târgovişte, din returul barajului de promovare-retrgradare pentru Liga 1, se joacă în această seară de la ora 18:30. Partida este transmisă în direct de LOOK PLUS şi porneşte de la scorul de 2-0 pentru Chindia. Târgoviştenii au început dubla cu avantajul experienţei din Liga 1 iar în meciul de pe teren propriu au arătat acest lucru. Şi-au păstrat statutul de favoriţi şi au câştigat la un scor care pare la prima vedere destul de liniştitor.

LIVE pe Look Plus: Mioveni - Chindia 1-1 (Hergheligiu 7 / Ivancic 45+1) (în tur 0-2)

  • CS Mioveni: Croitoru - Ghiţă, Beţa, Burnea, Alexe - Rădescu, Şerban, Raul Costin, Coşereanu - Anghelina, Balint
  • Rezerve: Sima, Gherghe, Albăstroiu, Stoica, Traşcu, Işfan, Măzărache, Hergheligiu
     
  • Chindia Târgovişte: Aioani - Martac, Benga, Dinu, Dumitraşcu - Raţă, Bic - Ivancic, Yameogo, Şerban - Florea
  • Rezerve: Moldovan, Liviu Mihai, Berisha, Negrea, Neguţ, Piftor, Ioniţă, Piţian, Barbu


Min. 45+5: GOOOL Chindia! Ivancic restabileşte egalitatea, chiar înainte de pauză, cu o reluare de atacant pur sânge, din interiorul careului.

Min. 7: GOOOL Mioveni! Divizionara secundă deschide scorul prin Hergheligiu.

 


Chiar şi aşa, la finalul meciului tur, antrenorul celor de la Chindia, Emil Săndoi, crede că returul va fi unul destul de complicat. ”Nu facem greşeala să ne credem calificaţi sau învingători. Este o victorie meritată, dar un rezultat care păstrează suspansul. După scorul de acum mi-aş fi dorit ca barajul să se dispute într-o singură manşă.

Am jucat ultimele etape cu cuţitul la os, am sperat până în ultimul moment. Am jucat mereu partide decisive, acum avem o nouă partidă decisivă”, a declarat antrenorul târgoviştenilor după meci.

Presiunea este mai mare pentru echipa lui Claudiu Niculescu, întrucât primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a declarat înaintea barajului că este pregătit să nu mai finanţeze secţia de fotbal, dacă nu va promova în Liga 1. Au fost puse la dispoziţie toate condiţiile, iar în cazul în care nu se îndeplineşte obiectivul, Primăria Mioveni îşi va concentra fondurile în alte domenii.

Deşi înţeleg supărarea suporterilor, nu îmi pot asuma acuzele venite din partea fanilor, pentru că, în fond nu joacă primarul în echipa de fotbal. Astfel, doresc să anunţ public că în situaţia total nefericită în care echipa de fotbal CS Mioveni nu va promova, primăria se va delimita de secţia de fotbal din toate punctele de vedere.

Rămânem optimişti, credem în şansa noastră, iar cei responsabili îşi vor asuma în aceiaşi măsură, atât realizările, cât şi decepţiile”, a scris Ion Georgescu pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele