Ultima oră
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+ Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+ LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga
Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra! Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra!

VIDEO | Şerdean nu exclude soluţia insolvenţei la Dinamo! "Nu avem o variantă pregătită dacă va pleca Contra"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe vineri, 22:59
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19624131/2/dorin-serdean-dinamo.jpg

Preşedintele executiv de la Dinamo, Dorin Şerdean, a făcut noi promisiuni privind rezolvarea situaţiei financiare, după victoria cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a din Casa Liga 1. Şerdean nu a exclus varianta unei noi insolvenţe şi a precizat că nu are nicio soluţie pentru înlocuirea antrenorului Cosmin Contra.

Înaintea meciului cu FC Voluntari, Cosmin Contra a declarat că nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului. Antrenorul este dezamăgit de "minciunile continue" ale lui Pablo Cortacero.

Pablo Cortacero a programat o şedinţă a Consiliului de Administraţie pentru data de 27 noiembrie şi vrea să opereze schimbări importante, inclusive stabilirea bugetului.

"Probabil că jucătorii au înţeles că joacă la Dinamo, un club mare şi ei ar trebui să fie mândri şi demonstreze că au valoare. Din fericire, suntem în grafic cu plăţile stringente, care ne apăsă în relaţia cu Federaţia, cu TAS, cu alte probleme. Sper să depăşim momentele dificile. Avem un deadline 30 noiembrie, trebuie să corespundem din punctul de vedere al fair play-ului financiar.

Poate fi o altă insolvenţă, faliment nu! N-ar trebui să ajungem acolo. Pablo Cortacero poartă discuţiile cu Cosmin Contra. Nu avem o variantă pregătită dacă va pleca Contra. Antrenori care să vină la Dinamo… sunt convins că ar fi de găsit.

Urmează şi o mărire de capital, de ordinul milioanelor (de euro). Şi acest lucru ar genera o stabilitate mare pentru clubul nostru", a spus Dorin Şerdean la finalul partidei.

Dinamo - Voluntari 3-0 (Anton 60', Borja Valle 67', 87')

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele