Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO | Şerdean nu exclude soluţia insolvenţei la Dinamo! "Nu avem o variantă pregătită dacă va pleca Contra"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19624131/2/dorin-serdean-dinamo.jpg

Preşedintele executiv de la Dinamo, Dorin Şerdean, a făcut noi promisiuni privind rezolvarea situaţiei financiare, după victoria cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a din Casa Liga 1. Şerdean nu a exclus varianta unei noi insolvenţe şi a precizat că nu are nicio soluţie pentru înlocuirea antrenorului Cosmin Contra.

Înaintea meciului cu FC Voluntari, Cosmin Contra a declarat că nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului. Antrenorul este dezamăgit de "minciunile continue" ale lui Pablo Cortacero.

Pablo Cortacero a programat o şedinţă a Consiliului de Administraţie pentru data de 27 noiembrie şi vrea să opereze schimbări importante, inclusive stabilirea bugetului.

"Probabil că jucătorii au înţeles că joacă la Dinamo, un club mare şi ei ar trebui să fie mândri şi demonstreze că au valoare. Din fericire, suntem în grafic cu plăţile stringente, care ne apăsă în relaţia cu Federaţia, cu TAS, cu alte probleme. Sper să depăşim momentele dificile. Avem un deadline 30 noiembrie, trebuie să corespundem din punctul de vedere al fair play-ului financiar.

Poate fi o altă insolvenţă, faliment nu! N-ar trebui să ajungem acolo. Pablo Cortacero poartă discuţiile cu Cosmin Contra. Nu avem o variantă pregătită dacă va pleca Contra. Antrenori care să vină la Dinamo… sunt convins că ar fi de găsit.

Urmează şi o mărire de capital, de ordinul milioanelor (de euro). Şi acest lucru ar genera o stabilitate mare pentru clubul nostru", a spus Dorin Şerdean la finalul partidei.

Dinamo - Voluntari 3-0 (Anton 60', Borja Valle 67', 87')

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele