Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Tot mai sus! Chindia bate Gaz Metan şi urcă pe locul patru în Casa Liga 1!

Superliga Publicat pe 17 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19516814/5/qwww.jpg


Chindia Târgovişte continuă startul bun de sezon. Sâmbătă, în direct pe Look Sport+, echipa lui Emil Săndoi a învins Gaz Metan Mediaş, 1-0, şi a urcat până pe locul al patrulea în Casa Liga 1.

 
După o ocazie a lui Neguţ, pe final de repriză, la care Buzbuchi a intervenit bine, golul decisiv a venit în startul reprizei a doua, când centrarea aceluiaşi Neguţ l-a găsit liber în careu pe Daniel Florea. Fostul vârf al Astrei a reluat corect cu capul, la colţul scurt, iar Buzbuchi nu a mai putut interveni. Jocul a rămas la discreţia formaţiei lui Săndoi, dar doar până în minutul 57, când arbitrul Flueran l-a eliminat pe Dumitraşcu pentru un fault foarte dur, cu talpa pe piciorul lui Chamed.
 
Dar oaspeţii nu au găsit drumul spre poarta lui Aioani, fapt care a dus la a treia victorie a târgoviştenilor în acest sezon. Chindia stă nesperat de bine, locul 4 cu 11 puncte, în timp ce Gazul are doar şapte puncte, pe locul 12.

Chindia - Gaz Metan 1-0 (Florea 47), live pe Look Sport+

  • Chindia: Aioani - C. Dinu (Negrea 66), Piţian, Fomba, M. Ioniţă - Neguţ, V. Raţă, Dumitraşcu, Yameogo (Atanase 90+3) - D. Popa, Florea (Berisha 61)
  • Rezerve: D. Moldovan, Neicuţescu, Cherchez
  •  
  • Gaz Metan: Buzbuchi - Butean, Larie (Sambu 88), Baco, Velisar - Matias - R. Romeo (Chamed 56), Oct. Deaconu (Pambou 56), Valente, P. Costea (Ze Manuel 24) - D. Cardoso
  • Rezerve: Pleşca, Trif, Horşia, Loembet, Ciocan, Da Silva Iliveira,
Minutul 57: ROŞU CHINDIA! Dumitraşcu e eliminat direct de Flueran, după un atac cu talpa sus la Chamed.



Minutul 47: GOL CHINDIA! Neguţ recuperează în jumătatea adversă, centrează perfect pentru Florea, iar vârful deschide scorul cu o lovitură de cap la colţul scurt.



Minutul 31: Ocazie a gazdelor. Neguţ l-a întors frumos pe Velisar, a şutat la colţul scurt, dar Aioani a fost atent.


Scăpată la limită de la retrogradare sezonul trecut, Chindia lui Emil Săndoi e una dintre surprizele plăcute ale noii stagiuni, iar etapa a şaptea o găseşte pe locul al optulea, la egalitate cu FC Botoşani, cu opt puncte şi o linie de clasament simetrică: două victorii, două egaluri, două înfrângeri. Totuşi, problemele la club apar din cauza COVID-19, târgoviştenii anunţând cinci cazuri de infectare, trei dintre ele în rândul fotbaliştilor.
 
De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş are şapte puncte şi trei meciuri consecutive fără victorie, dar noul antrenor Jorge Costa a avut la dispoziţie pauza competiţională pentru a face reglajele necesare la nivelul echipei: "Lucrăm din greu, lucrăm bine, cred în munca mea şi în jucători. Aşadar cu o muncă bine făcută ne vom întoarce acasă cu o victorie. Acesta este singurul meu gând, cele trei puncte. Avem nevoie de ele şi vom lupta până la sfârşit pentru a le obţine. Sunt sigur că vom face un joc bun, nu ştiu rezultatul final, dar noi vom lupta până la capăt pentru victorie", a declarat lusitanul, înaintea meciului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele