Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO | UTA – FCSB 1-1! Roş-albaştrii au salvat dramatic un punct

Superliga Publicat pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20324817/14/cip-5464.jpg

UTA Arad a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu cu echipa FCSB, în etapa a III-a a Ligii I

Au marcat: Ubbink '20 / Ianis Stoica '90.

1-0, min. 20: Ubbink a marcat cu un şut de la 16 metri, balonul fiind uşor deviat de Haruţ şi păcălindu-l pe Straton;

1-1, min. 90: Ianis Stoica a înscris cu un şut în diagonală din colţul stâng al careului mare.

Au evoluat următoarele echipe:

  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Erico, Medimorec, Şliakov - Antal (Roger '56), Batha, Passaglia (Vorobjovas '56), Ubbink (Bustea '89) - Dangubici (Hora '69), Miculescu. Antrenor Laszlo Balint;
  • FCSB: Straton - Haruţ, A. Creţu, I. Cristea (V. Creţu '34), S. Şerban - Moruţan, Ov. Popescu (Fl. Coman '46), Oaidă (Olaru '34) - Oct. Popescu (I. Stoica '74), Dumiter (Cordea '34), Fl. Tănase. Antrenor Dinu Todoran.
  • Cartonaşe galbene: Dangubici '66 / Moruţan '33, Coman '90+3.
  • Arbitri: Radu Petrescu - Mircea Grigoriu, Mihai Marica - Iulian Călin
  • Observatori: Marian Salomir, Octavian Goga.

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte.

UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa.

UTA - FCSB 1-1 (Ubbink 20 / Iacob 90), echipele de start: 

  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Erico, Medimorec, Shliakov - Antal, Batha, Passaglia, Ubbink - Dangubic, Miculescu
  • Rezerve: Balauru - Baravykas, Tomozei, Bustea, Vorobjovas, Roger, A. Măr, Benga, I. Hora
  • Antrenor: Laszlo Balint
  •  
  • FCSB: Straton - Haruţ, Al. Creţu, I. Cristea, S. Şerban - Moruţan, Ov. Popescu, Oaidă - Oct. Popescu, Dumiter, Fl. Tănase
  • Rezerve: Târnovanu - V. Creţu, Fl. Coman, I. Stoica, Ov. Perianu, Olaru, Musi, Radunovic, Cordea
  • Antrenor: Dinu Todoran

Min. 90 + 4: Fluier final! UTA - FCSB se termină 1-1!

Min. 90 + 3: Florinel Coman vede cartonaşul galben. 

Min. 90: GOL FCSB! Ianis Stoica aduce egalarea nesperat pentru roş-albaştri, cu un şut la care o vină considerabilă o are şi portarul Iacob.

 

Min. 89: Schimbare la UTA: iese Ubbink, înlocuit de Bustea. 

Min. 88: Ocazie pentru UTA! Miculescu centrează periculos, însă balonul său nu ajunge la niciun arădean. Mingea a trecut de Straton. 

Min. 84: Ocazie UTA! Marcatorul golului Ubbink încearcă o execuţie dintr-un unghi imposibil, care se duce destul de periculos pentru FCSB. 

Min. 75: Ocazie UTA! Straton scoate cu greu şutul din unghi, la colţul lung, al lui Roger.

Min. 74: Ultima schimbare la FCSB: iese Octavian Popescu, înlocuit de Ianis Stoica. 

Min. 72: Ocazie pentru UTA! Erico reia din nou, de data aceasta din voleu, de lângă Alexandru Creţu. FCSB are noroc, deoarece execuţia nu este cadrată pe poartă.

Min. 69: Schimbare la UTA: intră Hora, iese Dangubic. 

Min. 66: Dangubic de la UTA vede cartonaşul galben. 

Min. 62: Olimpiu Moruţan driblează elegant, însă finalizarea sa este dezamăgitoare. 

Min. 61: Ocazie UTA! Straton scoate lovitura de cap a lui Erico. Alexandru Creţu nu a putut să se impună la duelul aerian. 

Min. 58: Ocazie pentru FCSB! De data aceasta trage Florin Tănase, balonul este uşor deviat, iar Iacob reţine cu emoţii în doi timpi. 

Min. 57: Ocazie pentru FCSB! Moruţan trage de la aproximativ 20 de metri, Iacob respinge greşit balonul în faţă, păcălit de mingea care a prins pământul. Andrei Cordea încearcă să profite, dar Iacob se redresează la timp, însă este lovit de Cordea involuntar.

Min. 56: Schimbare UTA: iese Antal, intră Roger. De asemenea, iese Passaglia, intră Vorobjovas.

Min. 52: Moruţan trage de la distanţă, însă o face destul de imprecis. 

Min. 49: Ocazie FCSB! Roş-albaştrii au o acţiune periculosă, finalizată cu şutul lui Florinel Coman, parat de Iacob. Ulterior, tot Coman execută cornerul bine, dar Florin Tănase nu reuşeşte să reia cu capul, iar defensiva arădeană acordă o nouă lovitură de colţ. De data aceasta, acelaşi Coman execută slab.

Min. 46: A început a doua repriză! Intră Florinel Coman în locul lui Ovidiu Popescu la FCSB. 

Min. 45 + 3: La pauză UTA conduce FCSB cu 1-0!

Min. 45: Vor fi cel puţin 2 minute de prelungiri. 

Min. 43: Dublă ocazie pentru FCSB! Andrei Cordea ratează execuţia din foarfecă, iar Alexandru Creţu trage din voleu mult peste poartă, din careu.

Min. 37: Ocazie mare pentru FCSB! Moruţan execută o lovitură de colţ, Iacob iese greşit, dar Haruţ nu reuşeşte să reia balonul cu capul în poartă, trimiţând un pic pe lângă.

Min. 34: Triplă schimbare la FCSB: iese Oaidă, înlocuit de Olaru, iese Cristea înlocuit de Creţu, iese şi Dumiter, înlocuit de Andrei Cordea. 

Min. 33: Olimpiu Moruţan vede cartonaşul galben pentru un fault la Miculescu.

Min. 20: GOL UTA! Ubbink trage de la marginea careului, din poziţie centrală, iar şutul său este deviat de Haruţ. Straton a plecat pe direcţia iniţială a balonului şi nu a mai putut să evite deschiderea scorului. Remarcabilă este şi pasa lui Dangubic cu călcâiul către Ubbink.

 

Min. 3: Şansă pentru UTA! ”Bătrâna Doamnă” face presing, iar faza se încheie cu şutul din afara careului al lui Ubbink, prins fără probleme de Cătălin Straton. 

Min. 2: Şansă pentru UTA! Liviu Antal trage de la distanţă, însă execuţia sa este mult peste poarta lui Straton, care n-are nicio emoţie. 

Min. 1: A început meciul!


Victoria obţinută în etapa anterioară, 4-1 cu CSU Craiova, părea că le-a dat aripi fotbaliştilor pregătiţi de Dinu Todoran. A venit însă umilinţa supremă, înfrângerea cu locul 11 din Kazahstan, Şahtior Karagandy, şi implicit eliminarea ruşinoasă din Conference League.

Cu această stare de spirit echipa lui Gigi Becali se deplasează la Arad, acolo unde câştigat sezonul trecut ambele meciuri  cu echipa din Vest. A fost 3-0 în tur, la Bucureşti, iar în echipa patronată de Gigi Becali s-a impus şi în retur, la Arad, cu 1-0.

Până acum, ambele echipe au reuşit să adune 4 puncte din şase posibile. UTA a remizat în etapa inaugurală cu Farul (0-0), iar în runda a doua s-a impus la Piteşti cu Argeşul. În schimb, FCSB a început tot cu o remiză albă, la Botoşani, după care a zdrobit CSU Craiova, scor 4-1.

Meciul dintre UTA şi FCSB se va juca duminică, de la 21.30, şi poate fi urmărit în direct pe Look Sport +.

Echipa probabilă a FCSB-ului, pentru meciul cu UTA: Straton - Haruţ, Al. Creţu, I. Cristea, S. Şerban - Moruţan, Ov. Popescu, Oaidă - Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele