Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | UTA, la primul eşec în deplasare în ultimul an! Laszlo Balint: "Ar trebui să avem parte de mai mult respect. Eliminarea a fost un moment psihologic"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 6 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19640631/4/rps9230.jpg

FCSB a câştigat meciul de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 3-0, în etapa a 12-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Arădenii au rezistat până la eliminarea lui Neluţ Roşu, apoi 'roş-albaştrii' s-au dezlănţuit în ultimul sfert de oră de joc. Antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint, s-a declarat dezamăgit de rezultat şi a făcut o trimitere către arbitrajul lui Cătălin Popa.

În minutul 58, Neluţ Roşu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

FCSB a înscris prin Dennis Man (74' - penalty), Florinel Coman (90') şi Darius Olaru (90+2').

Ultima înfrângere în deplasare pentru UTA Arad data din 1 decembrie 2019, în Liga a 2-a.

"Dezamăgirea este destul de mare, pentru că aveam aşteptări. Chiar dacă din punct de vedere ofensiv n-am făcut cel mai strălucit joc, din punct de vedere defensiv am stat foarte bine. Cât a fost egalitate numerică, n-am avut mari probleme. Eliminarea lui Neluţ Roşu a fost un moment psihologic important, la fel ca şi penalty-ul din care FCSB a deschis scorul.

Era greu să obţinem un rezultat bun într-un asemenea context. Poate ar trebui să avem parte de mai mult respect. Nu vreau să comentez arbitrajul, sunt suficienţi specialişti. Vreau doar să spun că mi s-a părut, de pe margine, că avem nevoie de un fileu, ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB. Orice contact se dădea în favoarea lor.

FCSB a înscris golurile doi şi trei pentru că le-am oferit spaţii, ştiam că sunt periculoşi. Asta e, o înfrângere din care trebuie să învăţăm. FCSB se bate la câştigarea campionatului, noi suntem destul de mici pentru a ne bate în partea superioară a clasamentului.

FCSB este liderul campionatului, este echipa cea mai în formă, are nişte jucători foarte buni în compartimentul ofensiv, capabili să dezechilibreze oricând, când au spaţii. Categoric, sunt principalii favoriţi la titlu", a spus Laszlo Balint la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele