Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

VIDEO | Verratti s-a căsătorit la patru zile după ce a câştigat titlul european cu naţionala Italiei

PSG Publicat pe 16 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20295899/1/tw-verratti.jpg

Internaţionalul italian Marco Verratti s-a căsătorit, joi, cu modelul Jessica Aidi, la ceremonie fiind prezenţi, între alţii, Zlatan Ibrahimovic, Salvatore Sirugu, Ezequiel Lavezzi şi Javier Pastore, informează Football Italia.

Verratti a mai fost căsătorit o dată, cu Laura Zazzara, cu care are doi copii. Copiii au fost şi ei prezenţi la evenimentul de joi, din Franţa.

Zlatan Ibrahimovic a postat o fotografie pe Instagram Stories, cu mesajul “Adevăratul PSG”.

Marco Verratti este al doilea jucător italian care s-a căsătorit după câştigarea EURO 2020. Federico Bernardeschi s-a căsătorit cu partenera sa la mai puţin de 48 de ore după victoria Italiei în finala Campionatului European.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele