Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Hermannstadt 1-1. Oaspeţii ratează şansa de a urca pe primul loc

Liga II Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20393234/2/fb-fc-hermannstadt-1.jpg

Hermannstadt a ratat şansa de a fi lider în Liga 2, după remiza contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, scor 1-1. Partida s-a jucat la Drobeta Turnu Severin, din cauza faptului că pe arena gorjenilor se schimbă gazonul.

Cei de la Hermannstadt au avut iniţiativa ofensivă, dar s-au văzut conduşi, graţie voleului lui Vulpe, aflat la primul gol în campionat. Replica a venit însă la scurt timp, prin Buhăcianu, dar până la final tabela de scor nu s-a mai schimbat.

Sibienii ocupă locul trei în clasament, cu 14 puncte, în timp ce Viitorul Pandurii este pe 16, cu trei puncte. Pe primele două poziţii ale clasamentului se află Concordia Chiajna – 16 puncte şi Petrolul – 15 puncte.

-------------------------------

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu - Hermannstadt 1-1 (Vulpe 33 / Buhăcianu 42)

Echipele de start:
  • Viitorul Pandurii: Eftimie – Buleică (cpt.), Core, Al. Băican, Copaci, Ţegle, Felipe Acosta, Vulpe, Al. Dulca, Dodoi, Cip. Rus
  • Hermannstadt: I. Pop – Pantea, Antoche, I. Stoica, Opruţ, Alhassan, Mino Sota, P. Petrescu (cpt.), Balaure, Al. Oroian, Buhăcianu

Minutul 42: GOL Hermannstadt! Balonul pluteşte prin careu, după lovitura liberă. Alhassan pasează către Buhăcianu, care este scăpat din marcaj şi restabileşte egalitatea cu un şut în forţă din câţiva metri.

Minutul 33: GOL Viitorul Pandurii! Rus pleacă de la limita ofsideului în flancul stâng şi pătrunde, după care centrează în careu, de unde tânărul Răzvan Vulpe reia din 5 metri în poartă, cu un voleu spectaculos.
 
 
Minutul 1: A început partida care se joacă la Drobeta Turnu-Severin.
-------------------------------------------------
Retrogradată în liga secundă în această primăvară, Hermannstadt şi-a propus să revină în Casa Liga 1 încă din următorul sezon. Până atunci, sibienii sunt obligaţi să câştige la Târgu Jiu în faţa codaşei Viitorul, într-un meci din etapa a 7-a a ligii a doua.
 
Neînvinsă în acest sezon, echipa din Ardeal ocupă totuşi abia locul 4. În ultima rundă, sibienii au trecut categoric de Csíkszereda, cu scorul de 4-1.
 
De cealaltă parte, Viitorul e în a doua jumătate a clasamentului. Echipa din Târgu Jiu nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon şi a obţinut doar două remize, 0-0 cu Concordia Chiajna, în ultima etapă, respectiv un 2-2 cu FC Braşov.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele