Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Voluntari - Dinamo 1-2. "Câinii", resuscitaţi de SMURD! Deian Sorescu a fost omul meciului

Superliga Publicat pe 2 aug 2020
mail-share icon Email

Dinamo a învins-o duminică seară pe FC Voluntari, scor 2-1, în deplasare, în etapa a 13-a din play-out-ul Ligii 1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19439268/4/rps3014.jpg

Deian Sorescu a fost omul meciului. La revenirea lui "SMURD" Gigi Mulţescu pe bancă, extrema dreaptă a reuşit un gol şi un assist. Mai întâi, Deian Sorescu a transformat în gol pasa lui Mihai Neicuţescu, în minutul 34, cu o execuţie din interiorul careului. Golul a fost unul binemeritat de dinamovişti, care au controlat jocul în prima repriză.

În partea secundă, "câinii" au cedat iniţiativa, iar Voluntari a restabilit egalitatea, prin Mihai Căpăţină. Mijlocaşul ilfovenilor a transformat un penalty controversat, obţinut de Sanoh după un fault al lui Lazăr, şi a ajuns la opt goluri în acest sezon. Voluntari a continuat să domine jocul, dar Dinamo a reuşit să dea lovitura pe final, după ce Mrzljak a trimis în plasă, cu o lovitură de cap din cădere, mingea centrată de Sorescu din corner. A fost al nouălea assist pentru Sorescu, în acest sezon, mijlocaşul de bandă având şi tot atâtea goluri.

Dinamo acumulează 24 de puncte, dar rămâne penultima în play-out, pentru moment. "Câinii" se află la cinci puncte de Poli Iaşi, ocupanta locului de baraj, însă echipa lui Mulţescu are avantajul celor cinci restanţe pe care trebuie să le recupereze. Voluntari se află la limita zonei retrogradării, cu 31 de puncte, la egalitate cu Sepsi.

VIDEO | Voluntari - Dinamo 1-2 (Căpăţînă 63 - pen. / D. Sorescu 34, Mrzljak 76)

Echipele de start:

VOLUNTARI: Cojocaru - Struna, Paşcanu, Armaş, Kocic - Căpăţînă, Gorobsov, Pablo de Lucas - Sanoh, Ţîră, Măţan
REZERVE: Mitrev, Al. Vlad, Achim, Ricardinho, Borţoneanu, D. Benzar, I. Gheorghe, Eric, V. Morar
ANTRENOR: Mihai Teja

DINAMO: Straton - Kilyen, Puljic, Ehmann, Skovajsa - Mrzljak, I. Şerban - Sorescu, Ahmed Bani, V. Lazăr - Neicuţescu
REZERVE: Fara, Mitrovic, Popescu, Kostrina, R. Grigore, A. Răuţă, R. Moldoveanu, Mihaiu, D. Popa
ANTRENOR: Gheorghe Mulţescu


FINAL

Min. 76: GOL Dinamo! Filip Mrzljak îşi readuce echipa în avantaj, cu o lovitură de cap din interiorul careului, după o centrare din corner a lui Sorescu.

Min. 63: GOL FC Voluntari! Mihai Căpăţînă restabileşte egalitatea din lovitură de la 11 metri.

Min. 34: GOL Dinamo! Deian Sorescu deschide scorul, după o pasă a lui Mihai Neicuţescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele