Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Viitorul Constanţa, în ape tot mai tulburi. ”Gică Hagi ne ajută cât poate şi când poate, este lângă noi, dar până la urmă pe teren suntem noi”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20155111/1/vii.jpg

Dinamo a obţinut a doua victorie consecutivă în play-out-ul Ligii 1, scor 2-1, contra celor de la Viitorul Constanţa. Salvarea a venit de la Morsay şi Albentosa, ambii aflaţi la primele reuşite în tricoul ”câinilor”.

Prima repriză a fost una saracă în ocazii, ambele echipe stând la conservare, dar actul al doilea a adus trei puncte cruciale, care fac ca Dinamo să iasă de pe un loc retrogradabil. Chiar şi aşa, situaţia e delicată.

Cătălin Anghel a punctat dificultatea în care a ajuns echipa sa, Viitorul fiind în prezent pe loc de baraj. Antrenorul a dezvăluit şi cum se implică Gică Hagi la clubul pe care l-a fondat.

”Nu trebuie să ne uităm la ce a făcut Dinamo, trebuie să ne uităm la ce am făcut noi. Nu e o situaţie uşoară, suntem pe loc de baraj, trebuie să mergem să câştigăm la Hermannstadt, ca să putem ieşi de acolo.

Gică Hagi ne ajută cât poate şi când poate, este lângă noi, dar până la urmă pe teren suntem noi şi noi trebuie să rezolvăm lucrurile”
, a declarat tehnicianul dobrogenilor, la finalul meciului.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 33 de puncte, 2. FC Argeş - 28, 3. Gaz Metan Mediaş – 25, 4. UTA - 25, 5. Astra Giurgiu - 24, 6. FC Voluntari - 23, 7. FC Viitorul - 22, 8. Dinamo – 21, 9. FC Hermannstadt – 19, 10. Poli Iaşi – 17.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele