Ultima oră
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”

Zelenski, mesaj de mulţumire pentru naţionala de fotbal după calificarea la EURO. La competiţia din Germania, Ucraina va fi adversara României

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21537497/1/ukr.jpg

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj de mulţumire jucătorilor echipei naţionale, care au reuşit calificarea la Euro.2024.

La competiţia care va avea loc în Germania, Ucraina va face parte din grupa E, alături de România, Belgia şi Slovacia.

”Mulţumesc, băieţi!

Mulţumesc, echipă!

Pentru emoţiile semnificative pentru întreaga ţară.

Pentru victoria importantă şi accederea la EURO.

Pentru că aţi dovedit încă o dată: ori de câte ori ucrainenii se confruntă cu dificultăţi, dar nu renunţă şi continuă să lupte, atunci ei câştigă cu siguranţă.

În aceste vremuri, când inamicul încearcă să ne distrugă, noi demonstrăm în fiecare zi că ucrainenii sunt şi vor fi.
Ucraina este şi va fi!

Vă mulţumim pentru victorie!

Slavă Ucrainei!”, a scris Zelenski în social media.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele