Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

Zlatan Ibrahimovic anunţă într-un mod inedit că îşi prelungeşte contractul cu AC Milan: "Cum am spus, abia mă încălzesc"

AC Milan Publicat pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat într-un mod inedit prelungirea contractului cu AC Milan, informează lequipe.fr.

El a postat pe reţelele de socializare o poză în care apare în tricoul echipei AC Milan cu numărul 11, nu 21 ca până acum. Cifra 1, a zecilor, a fost pusă peste cifra 2.

"Cum am spus, abia mă încălzesc", a fost comentariul care a însoţit fotografia.

 

Like I said im just warming up AC Milan

Posted by Zlatan Ibrahimović on Friday, 28 August 2020

 

Prin intermediul acestui montaj foto, suedezul arată că a decis să-şi schimbe numărul pentru a-l purta pe cel avut în primele sezoane sub culorile roşu şi negru (2010-2012).

Joi, mai multe publicaţii italiene susţineau deja că atacantul Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) va semna un nou contract pe un sezon cu AC Milan. Informaţii pe care suedezul, care a marcat 11 goluri în 20 de meciuri în Serie A şi Cupa Italiei sezonul trecut, le-a confirmat vineri.

Atacantul Zlatan Ibrahimovici, 38 de ani, a revenit la AC Milan, la 3 ianuarie, când a semnat un contract până la finalul sezonului, cu opţiune pentru încă un an.

În carieră, el a mai evoluat la Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, PSG, Manchester United şi Los Angeles Galaxy.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele