Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Zlatan Ibrahimovic anunţă într-un mod inedit că îşi prelungeşte contractul cu AC Milan: "Cum am spus, abia mă încălzesc"

AC Milan Publicat pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat într-un mod inedit prelungirea contractului cu AC Milan, informează lequipe.fr.

El a postat pe reţelele de socializare o poză în care apare în tricoul echipei AC Milan cu numărul 11, nu 21 ca până acum. Cifra 1, a zecilor, a fost pusă peste cifra 2.

"Cum am spus, abia mă încălzesc", a fost comentariul care a însoţit fotografia.

 

Like I said im just warming up AC Milan

Posted by Zlatan Ibrahimović on Friday, 28 August 2020

 

Prin intermediul acestui montaj foto, suedezul arată că a decis să-şi schimbe numărul pentru a-l purta pe cel avut în primele sezoane sub culorile roşu şi negru (2010-2012).

Joi, mai multe publicaţii italiene susţineau deja că atacantul Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) va semna un nou contract pe un sezon cu AC Milan. Informaţii pe care suedezul, care a marcat 11 goluri în 20 de meciuri în Serie A şi Cupa Italiei sezonul trecut, le-a confirmat vineri.

Atacantul Zlatan Ibrahimovici, 38 de ani, a revenit la AC Milan, la 3 ianuarie, când a semnat un contract până la finalul sezonului, cu opţiune pentru încă un an.

În carieră, el a mai evoluat la Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, PSG, Manchester United şi Los Angeles Galaxy.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele