Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

72% dintre americani nu sunt de acord cu ultima afirmaţie a lui Trump!

Sporturi Publicat pe 10 apr 2020
mail-share icon Email

Preşedintele SUA, Donal Trump, a declarat, în urmă cu o săptămână, că îşi doreşte ca toate întrecerile să se reia cât mai curând posibil, cu spectatori în tribune. Însă un sondaj de opinie, citat de agenţia Reuters, a relevat că 72 la sută dintre cei intervievaţi nu vor să asiste din tribune la competiţii până nu va fi găsit un vaccin împotriva coronavirusului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19330746/1/trmp.jpg

Sondajul a fost realizat de Sharkey Institute din cadrul Stillman School of Business, între 6-8 aprilie şi la el au răspuns 762 de persoane.

Întrebaţi ce vor face dacă ligile sportive americane se vor relua înaintea elaborării unui vaccin, 72 la sută au afirmat că nu se vor întoarce pe arene, 12 la sută au spus că o vor face dacă vor fi menţinute regulile de distanţare socială şi numai 13 la sută au declarat că s-ar simţi în siguranţă pe stadiaone şi săli de sport.

Deşi americanii au indicat că nu se vor grăbi să umple arenele sportive, o proporţie de 76 la sută dintre cei intervievaţi au arătat că vor urmări cu acelaşi interes ca înainte transmisia televizată a meciurilor şi doar 16 la sută au spus că vor fi mai puţin interesaţi.

În ceea ce ar putea fi un semn de îngrijorare pentru ligile profesioniste, doar 29 la sută dintre respondenţi au afirmat că le lipseşte foarte mult faptul că nu au posibilitatea de a urmări live competiţii sportive.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a avut, sâmbătă, o întrevedere cu reprezentanţii celor mai importante competiţii de pe continentul nord-american, între care NBA, NFL, NHL, Major League Baseball şi Major League Soccer. Preşedintele le-a transmis acestora că îşi doreşte ca toate întrecerile să se reia cât mai curând posibil, cu spectatori în tribune.

"Vreau fanii înapoi pe arene! Oricând vom fi pregătiţi. Cât de repede putem, bineînţeles. Nu vă pot da o dată, dar aş spune că o să fie mai curând, decât mai târziu", a afirmat Trump.

"Şi fanii vor să se întoarcă. Ei vor să vadă baschet, şi baseball, şi fotbal şi hochei, ei vor să vadă sportul lor preferat. Ei vor să meargă la cluburile de golf şi să inspire nişte are curat, proaspăt şi frumos", a adăugat el.

În SUA, din cauza pandemiei de coronavirus, campionatele NBA şi NHL au fost întrerupte în martie, iar startul celor de baseball şi fotbal (soccer) a fost amânat.

Trump este convins că întrecerea de fotbal american va începe la data stabilită, 10 septembrie, dar guvernatorul statului California, Gavin Newsom, nu este convins că va fi posibil.

"Nu cred că asta se va întâmpla în acest stat", a spus Newsom.

SUA sunt ţara cea mai afectată din lume de pandemia de coronavirus. Aproape de 470.000 de persoane au contractat virusul Sars-CoV-2 şi peste 16.500 au decedat.

sursa: News.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele