Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Adi Popa, euforic, după golul de senzaţie marcat celor de la Astra. ”Mi-a venit foarte bine mingea, am simţit că o să respingă acolo”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20020413/1/clin.jpg

Academica Clinceni şi Astra Giurgiu au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci foarte importat în economia play-off-ului. Pe un teren greu, cu bucăţi de gazon lipsă pe porţiuni importante, gazdele au controlat prima repriză, când au marcat prin Adi Popa, dar astralii au replicat în actul secund, prin bosniacul Krpic, aflat la primul gol în Casa Liga 1.

La flash-interviuri, Adi Popa a explicat cum a reuşit să marcheze cel mai frumos gol din ultima perioadă din Casa Liga 1. Fostul jucător al celor de la FCSB a punctat cu un şut de senzaţie din afara careului, care l-a lăsat mască pe Lazăr.

”Mi-a venit foarte bine mingea, am simţit că o să respingă acolo, am lovit-o bine şi a ieşit gol. Bucuria ar fi fost mai mult dacă golul aducea mai multe puncte. Mai avem cinci finale şi sperăm să nu mai pierdem niciun meci până la final. Dacă mai câştigam două puncte, urcam până pe locul 4.

Nu trebuie să-l mâniem pe Dumnezeu! Nu am făcut nici cel mai reuşit meci, dar nici cel mai rău. Pe final de meci, când mingea a trecut la o palmă de bară, puteam să câştigăm”, a mărturisit Popa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri