Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara

Aguero s-a săturat şi a răbufnit după meciul dintre Manchester City şi Gladbach: ”Nu-mi dau mingea”

Manchester City Publicat pe 17 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20067857/1/sergio-aguero-2.jpg

Sergio Aguero, atacantul echipei Manchester City, s-ar fi plâns de faptul că nu a primit pase de la coechipierii săi, în meciul de marţi, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Borussia Monchengladbach (scor 2-0), informează RMC Sport.

Sergio Aguero a intrat în minutul 75 al partidei de la Budapesta, în locul lui Bernardo Silva.

Potrivit ESPN, la finalul meciului, când a părăsit terenul, el i-ar fi spus unui membru al staff-ului grupării engleze: "Nu-mi dau mingea".

Conform Opta, Aguero nu a primit decât trei pase în cele 15 minute jucate.

În cele mai multe acţiuni, partenerii săi ofensivi au jucat individual sau i-au transmis prost mingea atacantului central. 

Sergio Aguero ar putea traversa ultimele luni ale aventurii sale la Manchester City. Sosit în 2011, de la Atletico Madrid, atacantul argentinian de 32 de ani va fi liber de contract la vară şi tendinţa lui înclină spre o plecare.

Acest potenţial ultim an la City este unul de coşmar pentru jucător. Mai întâi accidentat la genunchi, apoi bolnav de Covid-19, Aguero a fost puţin folosit de Pep Guardiola (14 jocuri, din care numai cinci ca titular).

Următoarea destinaţie a lui Aguero este, potrivit mass-media spaniolă, FC Barcelona, unde îşi va regăsi bunul său prieten, Lionel Messi, dacă acesta din urmă va rămâne în Catalonia.

"Toată lumea scrie Barca, Barca, Barca... să mai aşteptăm puţin. Sunt încă la City", a răspuns el pe reţelele de socializare.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele