Aici e fotbalul diseară! Stanciu, Hagi junior, Răzvan Marin și Tătărușanu ne dau emoții în UEFA Champions League. Programul serii la posturile Look - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Europa League Noutăți Video

Aici e fotbalul diseară! Stanciu, Hagi junior, Răzvan Marin și Tătărușanu ne dau emoții în UEFA Champions League. Programul serii la posturile Look

Nicușor Stanciu, Ianis Hagi, Răzvan Marin și Ciprian Tătărușanu sunt implicați în această seară de UEFA Champions League.
Slavia, cu Stanciu titular, va primi vizita Borussiei Dortmund. Meciul va fi transmis în direct miercuri, de la ora 19.55 de LOOK PLUS.

Și tot miercuri, de la aceeași oră, dar pe LOOK SPORT, campioana Belgiei, Genk, va juca împotriva lui Napoli. Ianis Hagi ar putea să evolueze titular în acest meci, după ce a făcut un joc excelent duminică, în campionat, împotriva lui St. Truiden.

Și Ajax Amsterdam, cu Răzvan Marin care va fi probabil introdus pe parcurs, are meci în UEFA Champions League. „Lăncierii” se deplasează în Spania, pentru partida cu Valencia, care va fi transmisă în direct de LOOK SPORT de la ora 22.00.

Azi joacă și Lyon, echipa la care Ciprian Tătărușanu este rezervă. Francezii au terminat la egalitate etapa trecută de UEFA Champions Leagie, 1-1 cu Zenith Sankt Petersburg, iar în această seară, de la ora 22.00, vor juca în Germania, în compania celor de la Leipzig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine