Ultima oră
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”

Alexandru Albu, pus la zid după ce a declarat că Dinamo este o echipă mică! "Rapid a pornit din liga a patra" | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21474495/1/albu.png

Rapid a învins Dinamo, scor 1-2, pe Arena Naţională, sâmbătă seară.

După meci, Alexandru Albu a spus despre Dinamo că este o echipă mică. Declaraţia jucătorului de la Rapid nu a fost trecută cu vederea în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Viorel Moldovan şi Marius Baciu consideră că Albu trebuia să menţioneze faptul că Dinamo este un club mare, pentru a evita interpretările. De asemenea, cei doi foşti fotbalişti au avut şi un mesaj pentru mijlocaşul giuleştean, căruia i-au transmis că nu se ştie, pe viitor, la ce echipă ar putea ajunge şi ar trebui să aibă grijă cu declaraţiile. 

"Nu a spus că este un club mic, putea spune 'Dinamo este un club mare, dar în momentul de faţă este o echipă mică', deşi eu nu am văzut, în această seară, o echipă a lui Dinamo mică, aşa cum a zis Albu.

Sunt declaraţii de a brava după joc, de a ieşi în evidenţă, de a fi pe placul fanilor.

Cred că ar trebui să fie mai mult respect, jucătorii să aibă mai mult respect, pentru că nu ştii niciodată cum se întoarce roata. 

Eu am înţeles că este o echipă mică, în momentul de faţă, dar nu este un club mic, Dinamo este un club mare, putea să spună chestia asta, să nu fie interpretabilă" a spus Viorel Moldovan.

"De două ori a zis şi am şi sesizat lucrul ăsta. E jucător de fotbal, nu ştii mâine la ce echipă poţi să joci. Trebuie să îţi respecţi echipa ta şi trebuie să vorbeşti de echipa ta, indiferent unde şi ce eşti, pentru că şi Rapid a pornit din liga a patra.

Eu sunt de acord cu ce a spus Vio, a spus echipa, nu a spus de club, dar clar că nu e în regulă" a spus Marius Baciu.

Declaraţia lui Alexandru Albu

”Am reuşit să dăm acel gol, după aia nu am putut să ţinem de rezultat, am luat un gol prostesc. Am intrat mult mai bine în repriza a doua, mai montaţi. Ne bucurăm că am câştigat, importante sunt punctele, nu mai contează dacă ne-a ieşit sau nu jocul.

Nu ne-a surprins Dinamo, ştiam cum vor juca, cred că noi ne-am surprins singuri. Ţinem să jucăm foarte slab cu echipele mici, cred că ar trebui să fim mai bărbaţi, chiar dacă e presiune. A doua repriză, aţi văzut, s-a jucat altfel, am dominat, chiar dacă ei au avut câteva contraatacuri.

Dinamo e acolo jos, cu tot respectul pentru ei. În momentul de faţă, Dinamo e o echipă mică pe lângă Rapid. Vom merge la suporteri la stadion şi vom cânta, vom sărbători. Nu contează dacă dai gol în minutul 1 sau 90. Fotbalul se joacă până fluieră arbitrul.

Fanii noştri sunt alături de noi, sunt cei mai buni. Orice echipă şi-ar dori să aibă suporteri ca ai noştri. Dacă cei de la Dinamo nu au avut bărbăţia să le dea bilete unde trebuia, înseamnă că le-a fost frică de ei”, a spus Alexandru Albu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele