Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Alphonso Davies i-a cerut tricoul lui Messi după umilinţa din Bayern - Barca 8-2. Cum a reacţionat starul argentinian: "E ok, cred că era puţin supărat..."

Champions League Publicat pe 20 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19456680/1/alphonso-davies.jpg

Bayern Munchen a trect de Lyon, scor 3-0, şi s-a calificat în finala UEFA Champions League, unde o va întâlni pe PSG, iar la finalul semifinalei tânărul Alphonso Davies a vorbit şi despre meciul uluitor făcut în sferturi cu Barcelona, scor 8-2.

Puştiul care a explodat în tricoul lui Bayern în acest sezon a dezvăluit că la finalul partidei a vrut să facă schimb de tricouri cu idolul său, Lionel Messi, dar că a fost refuzat de starul argentinian.

Alphonso Davies, refuzat de idolul său, Messi

Fundaşul de 19 ani spune însă că nu e afectat şi că speră că va avea această şansă data viitoare când îl va întâlni pe Messi. Davies pune refuzul pe seama supărării provocate de înfrângerea umilitoare suferită de catalani.

"Da i-am cerut tricoul, dar cred că era puţin supărat... E ok însă. Sper că (vom face schimb) data viitoare", a spus Davies, care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Bayern în sfertul cu Barcelona, oferind o pasă decisivă.

Cu Lyon, Alphonso Davies a făcut un nou meci solid, însă nu a mai ieşit atât de mult în evidenţă.

"Mă simt foarte bine. Toată lumea e fericită şi jucăm bine. Acum sărbătorim puţin, dar imediat ne vom concentra pe următorul meci.

Va fi cu siguranţă un meci frumos, cu goluri. La asta visezi ca fotbalist: să joci alături de cei mai buni şi împotriva celor mai buni, în Europa.

E un vis împlinit să joci în finala Champions League. Chiar dacă ceilalţi jucători (mai experimentaţi) au câştigat multe, multe trofee în trecut, au în continuare o dorinţă foarte mare să-l câştige şi pe acesta
", a declarat Alphonso Davies după calificarea în finală.

mail-share icon Email
viewscnt