Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Andy Murray, sceptic în privinţa reluării tenisului. ”Nu este sigur pentru jucători să evolueze”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19404683/1/mur.jpg

Andy Murray crede că tenisul profesionist nu ar trebui să se reia la începutul lunii august, datorită pandemiei de Coronavirus, care încă nu dă semne majore de ameliorare.

”Nu este sigur pentru jucători să evolueze în semifinală sau finală la New York şi apoi să joace imediat la Madrid, pe o suprafaţă total diferite. Nu vom avea jucători de top la toate aceste turnee”, a declarat triplul câştigător de grand-slam.

Oficialii ATP au dezvăluit că circuitul va debuta pe 14 august, dacă nu vor mai apărea noi focare de Coronavirus. Marele restart este programat cu turneul de la Washington.

„ATP le urează jucătorilor şi membrilor staff-ului care au fost testaţi pozitiv cu coronavirus însănătoşire grabnică după ce au fost implicaţi la evenimentul demonstrativ. ATP continuă să pună pe primul loc distanţarea socială, sănătatea şi siguranţa pentru a evita orice risc de răspândire a virusului. Planul nostru este de a începe sezonul ATP de pe 14 august. Vrem să prioritizăm sănătatea tutror celor implicaţi”, a fost comunicatul ATP.

Decizia vine ca urmare a îmbolnăvirilor de la Adria Tour, unde Gregor Dimitrov şi Borna Coric au ieşit pozitiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele