Ultima oră
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht

Antrenor cu CV impresionant pentru SCM Craiova. ”Vrem ca echipa să fie competitivă, iar targetul meu personal este să ocupăm primul loc”

Baschet Publicat de Daian Cutu pe joi, 14:52
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20239797/1/gre.jpg

Echipa de baschet masculin SCM Craiova a anunţat, miercuri seară, că noul antrenor este grecul Michalis Kakiouzis, campion european în 2005 şi vicecampion mondial un an mai târziu.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la echipa Craiovei, este unul dintre cele mai frumoase oraşe din România, şi am acceptat imediat propunerea primită, mă simt deja foarte confortabil şi sper să ne îndeplinim ţelul, de a aduce fanii la sală.

Vrem ca echipa să fie competitivă, iar targetul meu personal este să ocupăm primul loc. Sper să fi campioni. Ca să ajungi la titlu trebuie să munceşti foarte mult. Baschetul românesc este pe un traseu foarte bun”, a declarat tehnicianul, la prezentarea oficială.

În vârstă de 44 de ani, Kakiouzis a debutat ca jucător la doar 16 ani, nivel de seniori, în prima ligă greacă. A câştigat titlurile naţionale şi cupe în Grecia, Italia, Spania, Turcia şi Cipru.

Cu echipa naţională a fost campion european şi mondial la juniori, iar la seniori a obţinut titlul continental în 2005 şi medalia de argint mondială un an mai târziu.

Şi-a încheiat cariera de jucător în urmă cu cinci ani, iar până în 2018 a fost scouter pentru AEK Atena. Apoi a debutat ca antrenor, la Koropi BC, iar ultimele două sezoane a activat în prima ligă cipriotă, la Enosis Neon Paralimni.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele