Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Portugalia – Germania 2-4! Nemţii fac spectacol, dar portughezii rămân în meci LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Portugalia – Germania 2-4! Nemţii fac spectacol, dar portughezii rămân în meci
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate! Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!
Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Filip Jianu a fost eliminat în primul tur al calificărilor la Eastbourne
Filip Jianu a fost eliminat în primul tur al calificărilor la Eastbourne

Antrenorul celor de la ”U” BT Cluj-Napoca a fost operat, chiar înainte de finala Ligii Naţionale cu CSM Oradea

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20236534/1/sil.jpg

Antrenorul echipei de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj, Mihai Silvăşan, a fost operat, marţi, în urma unei rupturi de tendon ahilian drept. ”Pentru un sportiv de performanţă este un diagnostic grav, dar pentru mine nu va fi la fel. Mai greu cu revenirea”, a declarat Silvăşan, pentru News.ro.

Mihai Silvăşan, fost căpitan al naţionalei României, în prezent antrenorul formaţiei U BT Cluj, a fost supus intervenţiei chirurgicale marţi după-amiază şi se află sub îngrijire medicală.

El s-a accidentat la piciorul drept în timp ce se juca împreună cu fiica lui, iar diagnosticul a fost de ruptură de tendon ahilian.

Silvăşan a condus meciul decisiv din semifinala cu CSO Voluntari, cu glezna şi gamba imobilizate, sprijinit într-o cârjă.

”Nu este uşor. Sigur că e tipul de accidentare gravă pentru un sportiv de performanţă, dar pentru mine va fi mai puţin dificil. Am mai suferit operaţii în carieră, ştiu cum e să te lupţi cu răbdarea recuperării. Din păcate, la ruptura de tendon ahilian nu voi avea voie să pun piciorul jos cam 12 săptămâni, apoi mai urmează recuperarea, deci probabil spre şase luni cu totul”, a declarat Silvăşan, pentru News.ro.

Miercuri, echipa pe care o antrenează, U BT Cluj, va juca primul meci al finalei Ligii Naţionale, cu CSM Oradea, pe teren propriu.

Silvăşan spera înainte de operaţie să poată fi prezent la BT Arena, însă verdictul îl vor da medicii în cursul acestei seri.

Finala este programată în cinci partide, cu primele două şi ultimul la Cluj-Napoca, iar partidele 3 şi 4 la Oradea. Datele de disputare sunt 9 şi 11 iunie, respectiv 15 şi 17 iunie, plus decisivul, în 20 iunie.

Prima echipă care adună trei victorii obţine titlul naţional în 2021.

Cele două echipe se confruntări în finală pentru prima dată.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele