Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Anunţ BOMBĂ! OFICIAL: Mourinho revine în Serie A din noul sezon. A semnat cu AS Roma!

Serie A Publicat pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20158682/2/mou.jpg

Jose Mourinho nu va sta mult pe bară după despărţirea de Tottenham, iar astăzi a fost anunţat oficial de noua echipă.

AS Roma este destinaţia "Specialului", care îi va prelua pe italienni din această vară.

Tehnicianul de 58 de ani revine astfel în Serie A la mai bine un deceniu după ce s-a despărţit de Inter şi are drept obiectiv declarat câştigarea campionatului.

Mourinho are două trofee Champions League în palmares, unul dintre ele câştigat chiar la Inter Milano, rivala noii sale echipe.

AS Roma are doar trei titluri în palmares, ultimul fiind cucerit în urmă cu fix 20 de ani, cu Fabio Capello pe bancă.

Mutarea a fost confirmată chiar de AS Roma, printr-un mesaj publicat pe conturile oficiale de pe reţelele de socializare.

"Vreau să le mulţumesc celor de aici că m-au ales să conduc un asemenea club.

După negocieri am înţeles cât de sus se ridică ambiţiile clubului. Acest plan măreţ mă motivează să pun bazele unei echipe învingătoare aici. Factorul decisiv a fost pasiunea suporterilor din Roma, astfel că am acceptat imediat şi abia aştept să înceapă noul sezon. Îi urez mult succes lui Paulo Fonseca pe viitor şi nu voi mai face alte declaraţii până la finalul sezonului", a spus Mourinho, într-un comunicat publicat de AS Roma pe site-ul oficial

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20158682/1/as-roma.jpg

Jose Mourinho (58 de ani) le-a antrenat de-a lungul timpului pe Benfica, Uniao Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid, Manchester United şi Tottenham.

A intrat în prim-planul fotbalului european când era pe banca lui FC Porto, club alături de a cucerit cupa UEFA şi UEFA Champions League în ani consecutivi (2003, 2004).

Are 25 de trofee în palmares, fiind unul dintre cei mai titraţi antrenori încă în activitate.

În Serie A, Mourinho a cucerit trei titluri de campion (2008, 2009, 2010), cu Inter, club unde a reuşit şi tripla fantastică în 2010 (titlu, Cupa Italiei, Champions League).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele