Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Arsenal s-a impus clar pe terenul lui Leicester City în Premier League

Premier League Publicat pe 30 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20448866/1/tw-arsenal.jpg

Formaţia Arsenal Londra a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Leicester City, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Angliei.

Golurile au fost marcate de Gabriel 6‘ şi Rowe 18‘.

Partidele Newcastle – Chelsea, Liverpool – Brighton, Manchester City – Crystal Palace, Burnley – Brentford, Watford – Southampton şi Tottenham – Manchester United au loc tot sâmbătă, meciurile Norwich – Leeds şi Aston Villa – West Ham se vor disputa duminică, iar confruntarea Wolverhampton – Everton este programată luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele