Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Aşa n-au nicio şansă!" Singura variantă prin care Craiova se poate implica în lupta la titlu, în viziunea lui Neaga: "E cum a zis nea Piţi!"

Superliga Publicat pe 4 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19381799/3/piturca-neaga.jpg

Adrian Neaga a vorbit la LOOK Sport LIVE despre despărţirea de Craiova, acolo unde a fost secundul lui Victor Piţurcă, precizând că lasă multe regrete în urmă, dar e ferm convins că fostul selecţioner avea dreptate când a spus că, fără transferuri, Craiova nu se poate implica în lupta la titlu.

Neaga consideră că trupa din Bănie are nevoie de întăriri pentru a putea intra într-o luptă egală cu CFR şi FCSB.

"A fost o perioadă grea pentru că ne intrasem într-un ritm acolo la Craiova. Mi-a părut rău de mulţi jucători de acolo, dar asta e viaţa antrenorilor, nu?

Îmi pare rău că nu s-au reuşit performanţele pe care le aşteptam, dar sperăm să reuşim la următoarea echipă.

Am văzut (n.r. că a venit Bergodi antrenor la Craiova), dar aşa cum a zis şi nea Piţi atunci când am plecat: dacă vor să se bată la campionat trebuie să facă transferuri. Altfel, cu lotul actual nu se pot lupta cu principalele favorite la titlu, CFR şi FCSB!"
, a declarat Adrian Neaga la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele