Ultima oră
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism

Ce nebunie! Atalanta - PSG 1-2: campioana Franţei întoarce meciul în minutele 90 şi 90+3 şi merge în semifinale. VIDEO cu toate fazele

Champions League Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
  • PSG a reuşit miracolul contra Atalantei, a întors meciul de la 0-1 la 2-1 în minutele 90 şi 90+3 şi s-a calificat în semifinalele Final 8-ului Ligii Campionilor. Pasalic a deschis scorul, dar golurile izbăvirii au venit de la Marquinhos, în minutul 90, şi Choupo-Moting, în minutul 90+3.
  • În semifinale, PSG va da peste câştigătoarea dintre RB Leipzig şi Atletico Madrid, meci programat joi, de la 22:00, live pe Look Plus şi Look 4K.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19447587/18/mbappe.jpg

Atalanta - PSG a adus spectacolul aşteptat. Două echipe ofensive, italienii şi francezii au pus în scenă un thriller cu final incendiar.

Neymar, demon în prima repriză

cu Gasperini în clasicul 3-4-2-1 şi Tuchel într-un 4-3-3 prudent, cu Marquinhos la mijlocul terenului, balul a început devreme, în minutul al doilea, când Papu Gomez a trimis în braţele lui Keylor Navas din poziţie excelentă. La un minut distanţă, Neymar a semnat una dintre marile ratări ale carierei, 1-1 cu Sportiello, iar startul era garanţia unui spectacol şi aşa anunţat. În minutul 18, Neymar a scăpat din nou singur, dar a preferat pasa spre Sarabia în locul unui şut. PSG mai bună, dar golul avea să vină la poarta din dreapta, după o incursiune a lui Toloi, un carambol în care a fost implicat Duvan Zapata şi o reluare excelentă a lui Pasalic, în minutul 26. Apoi, cheia a revenit în buzunarul lui Neymar, cu alte două ratări mari: mai întâi o fază superbă, încheiată cu şut puţin pe lângă bară (minutul 28), apoi degajare în tribune (minutul 42) din poziţie de 1 vs. 1 cu Sportiello. 45 de minute de spectacol, dar pe care PSG le putea încheia într-un alt mod.

90 de minute de suferinţă, trei de glorie!

După pauză, ritmul a scăzut, Atalanta şi-a dat seama că este aproape de o performanţă incredibilă şi a început să blocheze culoarele. Prima ocazie a venit tot pentru italieni, dar stoperul Djimsiti a şutat pe lângă poartă, din câţiva metri. Tuchel a apelat la Mbappe devreme, în minutul 58, iar superstarul francez a avut prima mare ocazie în minutul 74, dar şutul la colţul scurt s-a lovit de picioru lui Sportiello. Neymar şi Mbappe au semnat şi următoarele două ocazii, iar forcingul lui Tuchel, din ultimele zece minute, s-a produs cu Choupo-Moting în locul vedetei Icardi. 
 
Dramatismul a apărut în minutul 90, când legătura Neymar-Marquinhos a funcţionat perfect, iar fundaşul brazilian a marcat pentru 1-1. Când Gasperini făcea planul pentru prelungiri, Neymar s-a conectat perfect cu Mbappe, francezul a aruncat mingea în faţa porţii, iar camerunezul Choupo-Moting a dat lovitura, în al treilea minut de prelungire!
 
Atalanta - PSG s-a terminat 1-2, rezultat care pune capăt superbei aventuri a italienilor în Ligă şi o duce pe PSG în prima semifinală, unde va da peste câştigătoarea dintre RB Leipzig şi Atletico Madrid, meci programat joi, de la 22:00, live pe Look Plus şi Look 4K.

Atalanta - PSG 1-2 (Pasalic 27 / Marquinhos 90, Choupo-Moting 90+3), live pe Look Plus şi Look 4K. Echipele de start:

  • Atalanta: Sportiello - Caldara, Tolói, Djimsiti (Palomino 60) - Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens (Castagne 82) - A. Gómez (Malinovski 59), Pasalic (Muriel 70) - Zapata (Da Riva 82)
  • PSG: Navas (Sergio Rico 79) - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat - Herrera (Draxler 72), Marquinhos, Gueye (Paredes 72) - Sarabia (Mbappe 60), Icardi (Choupo-Moting 80), Neymar
Minutul 90+3: GOOOOOOL PSG! Neymar îl lansează pe Mbappe, acesta centrează perfect în faţa porţii, de unde Choupo-Moting dă lovitura. Ce revenire pentru parizieni!



Minutul 90: GOL PSG! Centrarea lui Choupo-Moting ajunge la Neymar, brazilianul îi pasează conaţionalului Marquinhos, care şutează din apropiere, iar mingea intră în poartă, după ce-l atinge pe Caldara, aflat pe linia buturilor.



Minutul 80: Keylor Navas are probleme fizice şi e înlocuit cu Sergio Rico, în timp ce Icardi îi lasă locul lui Choupo-Moting. Mai sunt zece minute! Mbappe ratează o nouă ocazie, blocat în ultimul moment de Palomino.



Minutul 74: Ocazie a lui Mbappe! Lansat excelent pe partea stângă, Mbappe îşi pierde adversarul pe drum, intră în careu, dar trage la colţul scurt, acolo unde se afla Sportiello.



Minutul 72: Tuchel schimbă linia de mijloc. Ies Gueye şi Herrera, intră Draxler şi Paredes.

Minutul 58: Ocazie Atalanta! Djimsiti are mingea pe stângul, de la şapte metri, dar voleul se duce pe lângă poartă. Apar şi primele schimbări, cu Mbappe pentru Sarabia şi Malinovski şi Palomino pentru Papu Gomez şi Djimsiti.



Minutul 46: S-a reluat meciul de la Lisabona. Vestea bună pentru fanii celor de la PSG e că Mbappe a ieşit la încălzire, semn că va putea intra în repriza a doua, cel mai probabil în locul lui Sarabia.



Minutul 42: Încă o mare ratare a lui Neymar! Toloi trimite neglijent mingea spre Sportiello, Neymar o interceptează, rămâne din nou singur cu portarul, dar trimite complet aiurea, în tribunele goale. Trei ratări mari ale superstarului brazilian.



Minutul 28: Neymar face o nouă fază frumoasă, încheiată cu şut, dar mingea se duce puţin pe lângă.



Minutul 26: GOL ATALANTA! Italienii se aruncă în atac, Toloi creează superioritate, mingea sare de la Duvan Zapata la Pasalic, iar croatul deschide scorul cu un şut cu interiorul, spre vinclu. Lucrurile devin interesante!



Minutul 18: Din nou Neymar! Starul brazilian scapă singur, pe stânga, dar ia încă o decizie proastă şi alege pasa spre Sarabia în locul şutului la colţul lung.



Minutul 4: Neymar, ratare monumentală! Starul brazilian scapă singur cu portarul, perpendicular, vrea finalizarea cu latul la colţul lung, dar trage dezamăgitor, mult pe lângă poartă.



Minutul 3: Prima ocazie aparţine Atalantei. Lăsat de Gosens în poziţie bună, Papu Gomez şutează pe jos, dar Keylor Navas reţine!


22:00 START JOC live pe Look Plus şi Look 4K! O imagine cu Mbappe, marele absent, spionând adversarii la încălzire.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19447587/3/kmp.jpg


Atalanta înfruntă PSG fără starul Ilicic

Atalanta e una din marile surprize ale anului şi s-a calificat în sferturi după ce a arătat un fotbal efervescent, graţie unuia dintre cele mai bune atacuri ale Europei. În optimi, Atalanta a trecut de Valencia cu 8-4 la general şi echipa lui Gian Piero Gasperini e gata de o nouă prestaţie stelară, dar misunea se anunţă una extrem de dificilă. Dincolo de forţa adversarului, Atalanta va fi nevoită să se descurce fără unul dintre cei mai buni jucători, Josip Ilicic, care va lipsi din motive personale.

PSG vs Atalanta. Revin Mbappe şi Verratti? Di Maria e suspendat

De cealaltă parte, PSG continuă să caute cel mai prestigios trofeu din lumea fotbalului la nivel de club, aceasta fiind ambiţia patronilor arabi ai clubului încă din momentul preluării.

În acest sezon, francezii par să aibă traseu spre finală şi nici nu concep să se oprească în faţa italienilor.

Nu le va fi însă uşor, în condiţiile în care nu se vor putea baza pe Di Maria - suspendat, iar alţi doi titulari - Mbappe şi Verratti - sunt incerţi, în urma unor accidentări.

Mbappe are însă şanse să evolueze cu Atalanta, chiar dacă nu din primul minut, iar starul francez va fi trimis pe teren dacă situaţia o va cere.

Sferturi UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020 (12-15 august)

  •     Sfert 1: Manchester City - Olympique Lyon, sâmbătă, 15 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 2: Leipzig - Atletico Madrid, joi, 13 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 3: Barcelona - Bayern Munchen, vineri, 14 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 4: Atalanta - PSG, miercuri, 12 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus

Semifinale UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020 (18, 19 august)

  •     Semifinală 1: Câştigătoare sfert 1 - Câştigătoare sfert 3, LIVE pe Look Plus
  •     Semifinală 2: Câştigătoare sfert 2 - Câştigătoare sfert 4, LIVE pe Look Plus

Finala Champions League - 23 august, 22:00, LIVE pe Look Plus

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri