Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Australian Open | Osaka, Barty şi Badosa, calificări facile în turul al treilea

Tenis Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20560649/1/aoo.jpg


Marile favorite de pe partea superioară a tabloului de simplu feminin s-au calificat fără probleme în turul al treilea al Australian Open.
 
Japoneza Naomi Osaka, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 13, a învins-o, în turul al doilea, cu scorul de 6-0, 6-4, pe americanca Madison Brengle, locul 54 WTA, după un meci de o oră şi cinci minute minute.
 
Deţinătoarea trofeului va da piept în manşa următoare cu americanca Amanda Anisimova, locul 60 WTA.
 
Australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de italianca Lucia Bronzetti, locul 142 WTA, venită din calificări, după un meci de 52 de minute.
 
Barty va evolua în turul al treilea cu o altă jucătoare italiană, Camila Giorgi, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 30.
 
Spaniola Paula Badosa, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 8, a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe o a treia jucătoare italiană, Martina Trevisan, locul 111 WTA, de asemenea venită din calificări, în 71 de minute.
 
Badosa o are ca adversară în turul al treilea pe ucraineanca Marta Kostiuk, locul 66 WTA.
 
Dintre favoritele care au evoluat pană acum în ziua a treia a turneului, Belinda Bencic din Elveţia, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 22, a fost eliminată de americanca Amanda Anisimova, locul 60 WTA, scor 6-2, 7-5, după o partidă de o oră şi 28 de minute.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele