Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Aveam nevoie de un meci epic pentru a învingem Bayern şi nu am reuşit să-l facem". Reacţia lui Lopetegui după Supercupa Europei

Champions League Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

Tehnicianul formaţiei FC Sevilla, Julen Lopetegui, a declarat, joi seară, că este foarte mândru de jucătorii săi, în ciuda meciului pierdut cu Bayern Munchen, scor 1-2, din Supercupa Europei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19491950/1/lop.jpg

"Niciodată nu e uşor să pierzi, mai ales că am avut ocazia de a câştiga, în special în minutul 88, dar nu am ştiut să profităm. Iar ei au marcat în momentul în care simţeam că sunt cel mai puţin periculoşi. Dar sunt foarte mândru de jucătorii mei. Aveam nevoie de un meci epic pentru a învingem Bayern şi nu am reuşit să-l facem", a spus Lopetegui.

Echipa Bayern Munchen, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat Supercupa Europei pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, joi, la Budapesta, cu scorul de 2-1, după prelungiri, formaţia FC Sevilla, deţinătoarea Ligii Europa.

La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru Bayern Munchen au marcat Goretzka '34 şi Javi Martinez '104, iar pentru FC Sevilla a punctat Ocampos '13 (penalti).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri