Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Barbora Strycova şi-a anunţat retragerea din tenis! Sportiva cehă este însărcinată

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20159091/2/barbora-strycova.jpg

Jucătoarea cehă de tenis Barbora Strycova, fost lider mondial WTA la dublu, şi-a anunţat retragerea din activitate, la vârsta de 35 de ani. Strycova este însărcinată.

Strycova şi-a exprimat dorinţa să joace un ultim meci în prezenţa fanilor, locul ideal pentru ea fiind Wimbledon, în 2022, după ce va naşte.

În prezent, Barbora Strycova ocupă locul 52 WTA la simplu şi locul 2 WTA la dublu. Nu a mai participat la un turneu de la Openul Australiei, din luna februarie.

De-a lungul carierei, Strycova a câştigat două turnee în proba de simplu şi 31 de trofee la dublu, dar şi medalia de bronz la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro.

“Mi-am anunţat retragerea din tenis azi. Mă simt ciudat. Până acum, tenisul era singura lume pe care o ştiam. Am iubit mereu acest sport minunat. Nu am plănuit să-mi închei cariera în timpul unei pandemii. Totuşi, unele momente în viaţă nu pot fi planificate şi sunt foarte încântată să preiau următorul rol, acela de mamă. Nu pot accepta faptul că n-am jucat un ultim meci în faţa publicului. Dacă va fi posibil, voi juca un ultim meci în faţa publicului. Pentru a spune <La revedere> aşa acum trebuie. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin”, a spus Barbora Strycova, citată de presa cehă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele