Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Barcelona poate începe tratativele în curând! Antrenorul care a luat 10 trofee cu catalanii e gata să revină: ”Am lăsat o poartă deschisă”

La Liga Publicat pe 28 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19317939/1/barcelona.jpg

Luis Enrique (49 de ani), selecţionerul naţionalei Spaniei, a declarat că este gata să revină la Barcelona. Totuşi, mutarea nu se va face în viitorul apropiat, ci peste câţiva ani. Deşi a plecat de la gruparea catalană în termeni nu tocmai buni, Enrique este dispus să se întoarcă şi să-şi încerce din nou şansa.

"Am lăsat o poartă deschisă la Barcelona. Am petrecut acolo o perioadă magnifică şi mereu voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat. Sunt foarte norocos pentru că am avut şansa să lucrez la un club care mi-a oferit tot", a spus Luis Enrique, citat de AS.

Enrique a antrenat Barcelona în perioada 2014-2017. A câştigat 10 trofee, dintre care o Ligă a Campionilor şi un campionat. Ulterior, a preluat naţionala Spaniei pe care a condus-o în 7 meciuri şi a înregistrat 5 victorii şi două îngrângeri.

Anterior, Luis Enrique le-a mai pregătit pe Barcelona B, AS Roma şi Celta Vigo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele