Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Barcelona - PSG, duelul optimilor din Champions League! Francezii vor revanşa după remontada istorică din 2017, catalanii să răzbune "trădarea" lui Neymar

Champions League Publicat pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19732588/1/vlcsnap-2019-08-13-18h03m48s186.png

Barcelona - Paris Saint Germain este fără îndoială cel mai spectaculos al optimilor Chapions League în sezonul 2020-2021, ambele confruntări urmând să fie transmise în direct de Look Sport+. Cele două partide se vor juca în februarie (turul) şi martie (returul).

Catalanii au încheiat Grupa G pe locul 2, la egalitate de puncte cu Juventus (15), dar dezavantajaţi de rezultatele directe, în timp ce PSG a câştigat Grupa H, una în care lupta pentru calificare s-a dat până în ultima etapă, Manchester United fiind marea piezătoare (locul 3).

Finalistă în Liga Campionilor în 2020, PSG visează să repete traseul de anul trecut, însă sorţii le-au adus în faţă cea mai periculoasă echipă din Urna a 2-a. Deşi traverseasză o perioadă de reconstrucţie, cu rezultate sub aşteptări, Barcelona rămâne una din favoritele competiţiei şi nu concepe să se oprească în optimi.

De cinci ori câştigătoare a Champions League (ultima dată în 2015), Barcelona îşi poate salva sezonul în Europa şi duelul cu PSG le trezeşte catalanilor amintiri extrem de plăcute, legate de revenirea istorică din 2017, petrecută în aceeaşi fază a competiţiei.

Atunci, PSG s-a impus cu 4-0 în tur, însă Barcelona a câştigat returul cu un neverosimil 6-1, trei dintre goluri venind în minutele 88, 90+1 şi 90+5.

Câteva luni mai târziu, PSG se "răzbuna" şi realiza cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce franceziii achitau clauza de reziliere a contractului lui Neymar cu formaţia de pe Camp Nou, în valoare de 222 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri