Ultima oră
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club

Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş

Liga I Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412859/1/pand.jpg


Basarab Panduru (49 de ani) consideră că forma proastă a CFR-ului poate fi pusă pe seama întârzierilor salariale cu care se confruntă campioana ultimilor ani şi nu se fereşte să-i atace în termeni duri pe şefii din Gruia.
 
Fostul mijlocaş e de părere că moralul clujenilor a scăzut din cauza perioadei în care jucătorii nu şi-au vazut banii, iar unele greşeli vin pe fondul lipsei de motivaţie de care dau dovadă unii dintre fotbaliştii importanţi ai lui Dan Petrescu:  "Nu pentru că nu eşti plătit iei goluri. Astea sunt probleme care se văd la antrenamente, în comportamentul jucătorilor. Eu am mai discutat despre lucrurile astea. Când te duci la antrenament şi eşti întrebat «Mister, când ne luăm banii?», ştii că nu-ţi mai faci antrenamentul cum trebuie. Mâine tot aşa, poimâine tot aşa şi peste trei săptămâni te întrebi de ce ai ajuns aşa.
 
În fotbalul românesc, forţa total o ai când salariile şi primele sunt la zi. Atunci toţi jucătorii se roagă să-i bagi în echipă. Când n-ai salarii, n-ai prime, toate lumea e cu miozite, cu dureri d-astea, pe care nu ai cum să le controlezi. Ajungi aici, la cinci goluri în două meciuri. E ceva inimaginabil", a declarat Panduru, la Telekom Sport.
 
Deşi au câştigat titlul în Casa Liga 1, apoi au făcut performanţe bune în Europa, de unde au fost eliminaţi de Sevilla, clujenii nu sunt, încă, la zi cu plata salariilor şi primelor pentru rezultatele bune obţinute pe plan european. În ultimele două etape, CFR a adunat doar un punct, după 2-3 cu Universitatea Craiova şi 2-2 cu Astra şi i-a permis Universităţii Craiova să ia un avans de un punct cu patru etape rămase de disputat.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele