Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412859/1/pand.jpg


Basarab Panduru (49 de ani) consideră că forma proastă a CFR-ului poate fi pusă pe seama întârzierilor salariale cu care se confruntă campioana ultimilor ani şi nu se fereşte să-i atace în termeni duri pe şefii din Gruia.
 
Fostul mijlocaş e de părere că moralul clujenilor a scăzut din cauza perioadei în care jucătorii nu şi-au vazut banii, iar unele greşeli vin pe fondul lipsei de motivaţie de care dau dovadă unii dintre fotbaliştii importanţi ai lui Dan Petrescu:  "Nu pentru că nu eşti plătit iei goluri. Astea sunt probleme care se văd la antrenamente, în comportamentul jucătorilor. Eu am mai discutat despre lucrurile astea. Când te duci la antrenament şi eşti întrebat «Mister, când ne luăm banii?», ştii că nu-ţi mai faci antrenamentul cum trebuie. Mâine tot aşa, poimâine tot aşa şi peste trei săptămâni te întrebi de ce ai ajuns aşa.
 
În fotbalul românesc, forţa total o ai când salariile şi primele sunt la zi. Atunci toţi jucătorii se roagă să-i bagi în echipă. Când n-ai salarii, n-ai prime, toate lumea e cu miozite, cu dureri d-astea, pe care nu ai cum să le controlezi. Ajungi aici, la cinci goluri în două meciuri. E ceva inimaginabil", a declarat Panduru, la Telekom Sport.
 
Deşi au câştigat titlul în Casa Liga 1, apoi au făcut performanţe bune în Europa, de unde au fost eliminaţi de Sevilla, clujenii nu sunt, încă, la zi cu plata salariilor şi primelor pentru rezultatele bune obţinute pe plan european. În ultimele două etape, CFR a adunat doar un punct, după 2-3 cu Universitatea Craiova şi 2-2 cu Astra şi i-a permis Universităţii Craiova să ia un avans de un punct cu patru etape rămase de disputat.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele