Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, îngrijorat după România - Liechtenstein 2-0. "Nu e un jucător care să fi făcut diferenţa. Nu avem soluţii în atac"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20385284/2/pan.jpg

Naţionala României are două victorii consecutive cu 2-0 în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Pentru ‘tricolori’ urmează confruntarea cu Macedonia de Nord, pe 8 septembrie, iar marea problemă a selecţionerului Mirel Rădoi este postul de atacant. Basarab Panduru este de părere că Ianis Hagi va juca pe acea poziţie, în detrimentul lui Jovan Markovic.

România a strâns 9 puncte în Grupa J, după 2-0 cu Islanda (Man 47', Stanciu 83') şi 2-0 cu Liechtenstein (Toşca 11', Manea 18').

Meciul Macedonia de Nord – România este programat pe 8 septembrie, de la ora 21:45, pe Tose Proeski Arena (Skopje).

"Rămânem doar cu victoria. Cu ce să rămânem altceva? Nu mi-a plăcut niciun jucător anume. Mi-a plăcut o preluare a lui Ianis, dar nu m-a impresionat niciun jucător. Nu e unul care să fi făcut diferenţa. La mijlocul terenului, de la Olaru nu mă aşteptam la nimic, pentru că nu joacă mare lucru la FCSB, m-a surprins convocarea lui. M-a surprins şi convocarea lui Markovic, dar acolo am găsit o legătură... decât să ni-l fure sârbii, mai bine îl băgăm acum şi am scăpat. Nu avem soluţii în atac.

Mă aştept ca Raţiu să joace în Macedonia. Pe stânga cred că va juca Camora. Apoi Nedelcu la închidere. Stanciu şi Cicâldău interi. În faţă vor fi Man, Sorescu... şi nu ştiu vârful. Mai degrabă îl văd pe Ianis Hagi vârf fals. N-au luat atacant pentru că n-au vrut, au zis că le e frică să nu ia pe cineva ca să nu aibă COVID. Dar în interior a făcut unul COVID, cum a reuşit???", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20385284/1/clasament-grupa-qualifiers-euro2020-en-copy-696x696.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri