Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Andone anunţă apocalipsa fotbalului românesc. ”Până la urmă, Covid va ajunge şi la noi”

Superliga Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19485606/1/bogdan-andone-2.jpg

Astra se sufocă în debutul sezonului, iar azi a suferit o nouă înfrângere, 0-2 cu CFR Cluj, pe teren propriu. Antrenorul Bogdan Andone a evitat să-şi certe elevii şi i-a găsit o scuză chiar şi lui Crepulja, omul care a deschis scorul cu un autogol stupid şi a deschis calea spre vitorie campioanei.

„N-am ce să le reproşez băieţilor”, a spus Andone, în direct la emisiunea Fotbal Look, pe Look Plus. „Nu e o situaţie plăcută, dar dupa meciul din această seară, chiar nu am ce să le reproşez jucatorilor. A fost o primă repriză bună spre foarte bună, am avut ritm, am avut şi trei-patru ocazii de a marca. Din păcate, acel gol primit în prelungirile primei reprize a fost decisiv. A fost momentul în care practic s-a închis meciul, cu toate că am încercat să le ridic moralul. Am început destul de agresiv repriza a doua, dar acea piatră de moară a atârnat prea greu”, a mai afirmat el. 

„Se întâmplă uneori”, a continuat el, când a fost întrebat despre gafa lui Crepulja. Apoi, a dezvoltat: „Se mai întampla astfel de lucruri în fotbal, Crepulja e un jucător care chiar munceşte, el aleargă enorm, îşi doreşte foarte multe. Din păcate, în această seară a avut ghinion. A avut o şansă foarte mare de a marca, dar acel autogol de pe finalul reprizei... A fost o seară nefastă pentru el”, a adăugat Andone, care a precizat că l-a încurajat pe Crepulja.

Sceptic după cazurile de Covid de la CFR Cluj, la finalul sezonului trecut, Universitatea Craiova şi FCSB, în acest debut de sezon, antrenorul giurgiuvenilor a schiţat un tablou apocaliptic, lăsând de înţeles că pandemia va măcina încet toate echipele din Liga 1. „Am văzut ce s-a întâmplat la Craiova şi la FCSB, e grav. Şi numărul cazurilor creşte tot mai mult. Cred că toate echipele vor avea de suferit, până la urmă, Covid va ajunge şi la noi”, a mai spus Andone.

Până când pandemia va ajunge sau nu să pună probleme tuturor echipelor din Casa Liga 1, Astra transversează în mod cert o perioadă grea. După patru etape scurse din ediţia de campionat 2020-2021, giurgiuvenii sunt ultimii în clasament. Astra are doar un punct, la fel ca Viitorul, în timp ce CFR Cluj a  făcut 10 puncte după vitoria din această seară şi a urcat pe primul loc în clasament.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele